Hope2 -> RE: Voziček Abc design Cobra (3.8.2014 6:03:41)
|
Nimam nobenih izkusenj z omenjenima, niti ne vem kako zgledata. Sem pa imela pri prvem otroku, vozicek v temno sivi-skoraj crni barvi in tudi zdaj za drugega otroka bo vozicek v crni barvi. Zivimo tudi v drzavi, kjer imamo poletje prakticno cez celo leto in ob poletju tudi cez 40 let. Lahko recem, da je crnih oz temnih vozickov ogromno. Nic kaj bolj se ne potijo, kot v drugih barvah. Bolj kot barva je odvisno iz kakega materiala je blago. Ce je blago kvalitetno, zracno, bo situacija precej boljsa, kot v kaki "plastiki". Na vozicku itak uporabljam strehico ali marelo, ze zaradi tega, ker otrocka soncek moti. Ce smo kje zunaj (sedimo...) vozicek vedno dam v senco oz ga obrnem vstran od sonca, da se sedez direkt ne pregreva. V skrajnem primeru lahko na sedez vrzes tudi kako bombazno plenicko. V sloveniji pa itak v nekem hudem soncu ne sprehajas otroka. V glavnem glede tega nismo imeli nikoli problemov. Sem pa imela marelo v svetlo sinji modri barvi in mali je vseeno svical not. Celo bolj, kot v tisti temno sivi. Ampak kot sem ze prej rekla, razlika je bila v kvaliteti materiala. Potem pa je se odvsino od samega otroka. Moj se noro poti v glavo, pa naj je hladno ali vroce, ali spi ali tece, medtem ko kak otrok ima suho glavo, pa naj nori 3 ure skupaj na soncu. Pa se nekaj, poletje je kratko v primerjavi s celim letom. Pa zadnje case je se nekam piskavo, dezevno, hladno[sm=smiley36.gif]. Glede na rojstvo oktobra, se se vprasaj ali bos do poletja sploh imela se ta vozicek, ali boste takrat ze nabavili marelo- celo za kak dopust na morju. Osebno dam raje prednost varnosti in ja, vse prevec 3 kolesnikov sem ze videla, da so nerodni, predvsem pri sestopu iz plocnikov, stopnic.... Osebno sem pristas stirikolesnikov in me ne bo noben prerical, da so 3 kolesniki bolj ali enako stabilni kot 4-kolesniki.
|
|
|
|