Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kajenje - prenehanje 26.9.2005 8:23:43
|
|
|
|
Vera*
|
Punce dobre ste.... Ko sem jaz zanosila sem takoj nehala kaditi.Potem pa sem si po koncu dojenja spet prižgala.In mi je še sedaj žal.Baguska,kaj če bi se midve za 1 mesec v eno sobo zaprle,pa su nakuple 10 kg sadja pa sam čne bi blo cajta na čik pomislit?
|
|
|
|
RE: Kajenje - prenehanje 26.9.2005 8:24:36
|
|
|
|
Vera*
|
Čne(Čvekale)
|
|
|
|
RE: Kajenje - prenehanje 30.9.2005 13:57:13
|
|
|
|
tejča
|
Ker bo kmalu 2 tedna, odkar sem štartala, naj povem, da sem vmes skadila par cigaret (zadnje lušte, ki jih v naslednjem tednu ne bo več). Moram pa reči, da sem se zredila, čeprav jem enako kot prej in celo več se gibam. Iz 52 kg sem v slabih dveh tednih nabrala na 54,6 kg. Mislim, da me bo zadela kap. Zato začnem v ponedeljek hujšati z luninimi menami. Kadit bom pa vsekakor nehala in pika.
|
|
RE: Kajenje - prenehanje 30.9.2005 14:08:21
|
|
|
|
digi
|
Jaz sem nehala lani 25.6. in povem vam, da kljub vsemu strahu, da me bo prijela kriza, se murm pohvalit in povedat, da me ni. Sploh mi ni bilo panike. Edino sama sem se bala, da bom šla kdaj ven in bom kaj popila in si bom zaželela enga- saj veste, takrat najbolj paše, ampak ne. Meni je pravi zakon, da me ne mantra. Srečna sem, ko grem ven, da ne kadim. Ne solzijo se mi oči, ne diham težko, ne rabim pazit, da ne bi koga zažgala, roke mi ne smrdijo itd. A ni vredno za to nehat? DA o zdravju sploh ne govorim..... Ampak kar se pa tiče kil, pa sem se v enem mesecu zredila 6 ali 7 kg, ki pa sem jih potem v roku pol leta spet zgubila in imam sedaj konstantno težo. Samo telo se je moralo sčistit in privadit..... V glavnem vsem, ki ste še pred tem korakom želim veliko vtrajnosti in samozavesti, vsem ki pa imamo ta korak že za sabo pa želim, da nas ne bi nikoli več premamilo:)))))
|
|
|
|
RE: Kajenje - prenehanje 13.10.2005 13:53:48
|
|
|
|
tassika
|
bravo vsem puncam, ki vam je uspelo . Tudi jaz sem dobre 3 mesece nazaj nehala kaditi po 6 letih cca 1,5 škatlice na dan. Pri meni je bilo tako, da sva se s fantom oba odločila in sva rekla še ta cigaret pa konec. Ne boste verjele, da je bil to moj najbolši cigaret v celem življenju in v naslednji sekundi mi je bilo žal da sem nehala. Drugi dan je bilo že bolje želje po cigaretih nisem več čutila sem pa imela grozne glavobole, pljuča so me bolela, da sem komaj dihala, pa je tudi to minilo. Kavice s prijatelji niso bile problem, sem pa prejšnji vikend na morju malce več spila in sem si noro zaželela cigareto. Dobila sem jo, prižgala tudi in ugasnila po dveh dimih. Okus je bil tako zanič, da sploh ne morem opisat. Tako, da sigurno ne probam več. Zredila se nisem nič. Je pa tako, jaz sem vedno govorila, da bom nehala kaditi, ko bom , ampak zdaj ko vidim, kako se je moje telo odzvala na prenehanje, kakšen šok je bil to, sem vesela, da sem nehala zdaj, kajti bi občutil ves ta stres. Za vse ostale, ki se še odločate, da bi nehale, pa držim pesti da vam uspe. Samo prepričati se morate, vse je v podzavesti in pa v vztrajnosti.
|
|
|
|
RE: Kajenje - prenehanje 14.10.2005 13:50:14
|
|
|
|
petruskaL
|
Si prou ne morem pomagat da se ne bi mal považla....Kadila sm 15 let. Prejšnji mesec sm dobila fleš, da ne bom več kadila in ne kadim. Če bi vedela da je tok enostavno bi nehala že prej. Vso srečo punce
|
|
|
|
RE: Kajenje - prenehanje 17.10.2005 8:10:50
|
|
|
|
MATEJA
|
Še ena bivša kadilka med vami.Tudi jaz sem kadila celih osem let, sicer ob "normalnih" dnevih bolj malo (6 do 10 cigaret dnevno), za vikende, ko so bili kakšni žuri pa enega za drugim (1,5 škatlice!!??).Avgusta mi je bilo po emi fešti slabo, v grlu kot bi imela pepelnik in sem rekla dosti tega sranja...No in počasi sem se odvadila, čeprav sem ob vikendih še kadila, med tednom pa nič.Sedaj ko sem pa mislim, da bom prenehala kompletno.Na začetku je bilo kar hudo, bi z glavo čez zid šla v kriznih trenutkih.Pa tudi zredila sem se ene dve kile na hitro.Ko sem si zaželela cigaret, sem nekaj pojedla...Držim pesti za vse odvajalke kajenja!""Jaz vedno vsem rečem, da kdor ni nikoli pokadil kak cigaret, ne ve kaj zamuja v življenju."Meni je fantastično kadit, vendar so posledice kar hude, zato bolje nič ali res za "gušt" kadar ti pride za to.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
imenaklara2007katero izmed naštetih imen vam je najbolj všeč?tiana (
19%)
lana (
31%)
neža (
50%)
Število vseh glasov: 112Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!