Čevlji Super fit (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema

Sporočilo

niki5 -> Čevlji Super fit (19.9.2005 13:41:40)

Če katero zanima sem v nedeljo naključno odkrila, da jih prodajajo v Humanicu v Ljubljani. Sicer ni velike izbire, za našega pikca smo našli ene in so res super, izredno mehki, kljub visokemu nartu mu lepo paše nogica notri.

Lunca1 -> Čevlji Super fit (19.9.2005 13:54:37)

Jaz sem jih pa danes gledala v Cokli v Kranju. Potem sem ji pa kupila ene mokasinke od Cicibana. Imajo pa Superfit precej velike številke, saj sta 19 od cicibana in 18 od Superfit enake.

NinaŠ -> Čevlji Super fit (19.9.2005 14:00:57)

Ja tud mi smo zelo zadovoljni z izdelki Super fit - imamo od copatov do čevljev.
Med drugim jih prodajajo tudi v trgovinah Kopitarne in Massa.

Lp

PIKA -> Čevlji Super fit (19.9.2005 17:09:43)

V Kopru pa jih imajo v trgovini Stop v Župančičevi ulici.

LIALIA -> Čevlji Super fit (19.9.2005 19:36:25)

Superfit čevlje prodaja tudi Mass.

a&m -> Čevlji Super fit (20.9.2005 11:38:49)

Super fit čevlje prodajajo tudi v Btc v hali A spodaj, blizu cicbanove trgovine.Trgovina je Preli oz. Premi, neki podobnega.Imajo samo otroške čeveljčke.

lp

Anja167 -> Čevlji Super fit (20.9.2005 20:04:40)

Jaz ne vem, a smo mi tako izbirčni ali kaj, ampak meni se zdijo pa Superfitke, čeprav so dejansko najboljše, kar lahko dobiš na našem tržišču, še vedno pretrdi, premalo upogljivi čevlji in so previsoki za otroka, ki začenja hoditi. Jaz vse bolj prisegam na Preschoolians (kar pa ni najbolje za našo denarnico...).

asso -> Čevlji Super fit (21.9.2005 10:00:58)

Anja167 je napisal/a:

Jaz ne vem, a smo mi tako izbirčni ali kaj, ampak meni se zdijo pa Superfitke, čeprav so dejansko najboljše, kar lahko dobiš na našem tržišču, še vedno pretrdi, premalo upogljivi čevlji in so previsoki za otroka, ki začenja hoditi. Jaz vse bolj prisegam na Preschoolians (kar pa ni najbolje za našo denarnico...).

Tudi meni se zdijo pretrdi, čeprav sem ene kupila, ker so bile znižane in ne tako predrage. Drugače so zelo mehki Primigi.

V kopru v trgovini Stop ukinjajo program, zato jih imajo tudi znižane.

Lp asso

Stran: [1]