womanpolice -> RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zmrznjenčki (19.8.2014 19:39:06)
|
Drage moje... Vsake toliko časa se vrnem na to stran pokukat kaj se dogaja. To, da nam je uspelo po letih trudah na umetnih oploditvah priti do dveh princesk (3 leta in pol ter 7 mesečnica), me ne ustavi, da ne bi pogledala s čim se spopadate. Tukaj se zelo živo spomnim vseh neuspelih postopkov, vseh vprašanj "zakaj pa jaz ne", vseh napotkov, vseh informacij, predvsem pa punc, ki so tvoje soborke, ki so s tabo v boju do konca in še naprej. Lepo je, da vzpodbujate ena drugo in verjemite mi, to veliko pomeni... Pozitiva... Za vsako izmed vas držim pesti, da vam uspe priti do vaših zakladov, ki bi morali biti samoumevni, pa žal za nekatere niso. Verjemite pa mi, da ko jih boste čutile v svojih trebuščkih, in ko jih boste končno lahko stisnile v svoj objem, jih poljubčkale milijonkrat in se boste še vedno spraševale "je to resnično ali le sanjam"... boste deloma pozabile na "trnjevo pot" skozi katero ste/smo šle. Mislim na vas in iskreno vam želim, da vas bo vaš otrok obogatil, osrečil. Swarovski - iskrene čestitke!!!
|
|
|
|