LuLu30 -> RE: Morje (22.7.2014 22:44:39)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Zaradi tega, ker je sedaj on moja družina in ne več oni in bomo mi skupaj hodili na počitnice. Sam meni bi pasalo it, ker smo skoz doma in to v bloku in ne vvem, več kaj bi še počela z otrokoma. Občutek imam, da je ljubusumen na moje tastare, ker on nima več staršev in tudi z bratoma se ne steka. Potem je takšen kot je bil moj bivši, ki je bil ljubosumen tudi na svojo senco. Ko je šel v vojsko, sem morala spati pri njegovi tastari, pol veš kolk je ura. Oh, hvala bogu, sva zatem šla kmalu narazen. Moja mami mi je pa glih rekla, če greva jaz in tamala z njo na morje za en teden in sem rekla ja. Brez da bi mojega vprašala[sm=smiley36.gif] . Drug dan sem mu zjutraj povedala pri kofetu in njegova reakcija je bla. Oh, super, to bo tamala uživala, ti se boš pa spočila. Naj se še mat mal z njo ukvarja. [sm=jezicek.gif] Si sploh ne predstavljam, da me "ne bi pustil". Kdo pa je on da lahko odloča namesto mene. Halo? Saj itak greste skupi, pa pejta z otrokom še sedaj, če ne drugega zarad otroka, da se bo načofal. Koj k** boš njega spraševala. A-A, nima šans
|
|
|
|