Anonimen -> kaj mu je?? (16.7.2014 20:19:10)
|
s fantom sva skupaj od decembra in sem že od začetka nekako vedela, da ima zelo resen karakter-vendar....ali je potrebno, če vidi kako črnico na moji nogi, da vedno reče, kdo mi je to naredil in če včasih ne dvignem telefona, ker me pač takrat preprosto ni ob telefonu-da nikoli ne dvignem, da ga nikoli ne pokličem, čeprav ga itak pokličem, da vedno on začne in pošlje sms, kar tudi sploh ni res, mu kar dostikrat jaz pošljem sms prva, da če on nebi poklical in vprašal, če se dobiva, da se sploh nebi dobila, kar spet ni res...sem mu rekla že večkrat pridi kadar hočeš, on pa, da ne more, ker imam hčerko in ne ve točno, če me bo zmotil, pa da naj mu povem, in citiram: a se midva prevečkrat vidiva, bo treba malo omejit obiske, se počutim, kot bebec, ko te skoz sprašujem, da se nima namena kregat, pa če mi je vseen, če se vidiva ali ne, da potem pa tud ne ve, da naj povem, če mi je vseen, če se 1x na mesec dobiva...[sm=zmeden.gif]potem sem ga danes poklicala takoj nazaj, kaj se gre, on pa, saj res,kdaj se bova vidla, sem mu rekla, kaj morem, če delaš...se opravičujem, sem čist raztresen napisala, upam, da razberete bistvo..nimam pojma, kaj mu dogaja....pa večkrat mi je že vrgel naprej, da sem rabila celih 7 mesecev, da me je zvabil ven na pijačo...who cares..pač, nisem šla, ni mi treba zdaj to naprej metat....ne vem, kaj mu dogaja[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|