Maca (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo

Sporočilo

gargica -> Maca (15.7.2014 12:41:37)

Živijo punce,
ali ima katera izkušnje z maco?

Anonimen -> RE: Maca (16.7.2014 9:05:36)

IZVIRNO SPOROČILO: gargica

Živijo punce,
ali ima katera izkušnje z maco?

Ja.Zanosila sem čez 4 mesece. Maca kapsule

Sassika -> RE: Maca (15.8.2014 8:44:27)

Pozdravljeba. Sama sem si kupila maco pred časom,ampak ne gre in ne gre mi po grlu dol [sm=smiley13.gif] .

Tikie -> RE: Maca (16.8.2014 13:40:19)

Pozdravljene punce.
Že nekaj časa vas berem in sem se odločila da se vam končno pridružim, saj sva tudi midva začela delat na [sm=duda.gif]
Po priporočilu prijateljice sem si tudi jaz kupila Maco (tisto v prahu iz Mullerja).Vonj in okus sta meni naravnost ogabna, zato se moram prav prisilit, da jo zaužijem[sm=smiley1.gif] ponavadi zmešam v kakšen naraven sok ali kapučino.Sedaj jo jemljem komaj en mesec, pa bomo videli kaj bo[sm=smiley1.gif]
Anonimen a si ti imela pred jemanjem mace kakšne težave, da si jo začela jemat in nato zanosila, ali kar tako?

Anonimen -> RE: Maca (18.8.2014 9:05:00)

IZVIRNO SPOROČILO: Tikie

Pozdravljene punce.
Že nekaj časa vas berem in sem se odločila da se vam končno pridružim, saj sva tudi midva začela delat na [sm=duda.gif]
Po priporočilu prijateljice sem si tudi jaz kupila Maco (tisto v prahu iz Mullerja).Vonj in okus sta meni naravnost ogabna, zato se moram prav prisilit, da jo zaužijem[sm=smiley1.gif] ponavadi zmešam v kakšen naraven sok ali kapučino.Sedaj jo jemljem komaj en mesec, pa bomo videli kaj bo[sm=smiley1.gif]
Anonimen a si ti imela pred jemanjem mace kakšne težave, da si jo začela jemat in nato zanosila, ali kar tako?

vse preglede vsa dala čez jaz in mož in so rekli da je vse ok z nama in naj spremenimo stil življenja ...in tako sva začela moj je nehal pit in kadit sva začela hodit na sprehode vsa začela maco kapsule pit,brez stresa,zdravo se prehanjevat veliko sadja in zelenjave in nam je ratalo.

petea -> RE: Maca (18.8.2014 9:32:47)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
moj je nehal pit in kadit sva začela hodit na sprehode vsa začela maco kapsule pit,brez stresa,zdravo se prehanjevat veliko sadja in zelenjave in nam je ratalo.

Kako lahko ob tolikih hkratnih spremembah še na drugih pomembnih področjih utemeljiš, da je samo določen dodatek tisti, ki je pripomogel k uspešni zanositvi?

Stran: [1]