RH82 -> RE: nosečniški kilogrami (13.7.2014 21:05:23)
|
Pri meni je sedaj +2 kg, sem pa 24 tednov. Pri hrani pazim, da jem več zelenjave in sadja kot prej, ker sem bolj na meso. Drugače pa jem, ko sem lačna in se držim nekje 5 obrokov dnevno (zajtrk, malica - sadje, malica v službi/solata, kosilo doma, potem pa še kakšno sadje proti večeru, če sem pa še bolj lačna, pa za večerjo kak kos kruha, kosmiče, polento, gres...). 2x tedensko telovadim zaradi boljšega počutja, pa za zdaj še vedno vsak dan s kolesom v službo, kar mi zelo paše. Predvsem se mi zdi, da je pridobivanje teže odvisno od ''zalog''. Suhe pridobijo več teže kot ta močne. Jaz spadam v drugo skupino. Pri 174 cm sem imela 82 kg (ja, vem, veliko). Se mi pa zdi, da je kar precej mišic od tega. Ko sem dobila Rh injekcijo v rito, se je sestra čudila, da nimam nobenih maščob na zadnjici - samo eno veliko mišico. [sm=smiley36.gif] No, vsekakor imam dovolj zalog, da bejbi (in trebuh) lepo raste. Se mi zdi, da bi G že sam kaj omenil, če bi se mu zdelo kritično prehitro/preveliko pridobivanje teže.
|
|
|
|