3jeMi -> RE: Legoland (15.7.2014 8:16:43)
|
Rija, to ste bili v "gusarskih hiškah"? Mi smo bili malo nižje proti parku, v The Adventures - vse v stilu Indiana Jones... igralo pred hiško je bilo pa tisto padlo letalo [sm=smiley36.gif] Mene je presenetila urejenost in čistoča... recimo na igrišču je mivka po tleh in valda nam jo je ratal prinest v hiško, pa sem sama neki probala ven spravljat, ampak drug dan, ko smo prišli iz parka niti zrnca na tleh, vse pospravljeno... Zajtrk full dober, ni da ni... za večerjo se je treba malo znajdit, je sicer restavracija, ki ni ravno poceni... mi smo jedli v parku, pa tudi s sabo smo imeli kakšen jogurt, krekerje, sadje itd. malaMravljica... jah cene so pa zasoljene tako kot po drugih takih parkih, tako, da je treba malo zamižat, če se odpraviš tja... čeprav mene je presenetilo, da je bila kepa (ne kepca) sladoleda samo 1,10 €. Hrana v parku je pa nekje vmes ne predraga pa ne poceni... Mapa parka je pa http://www.legoland.de/en/Explore/ ... zdaj so dodali še temo Duplo... drugače ti pa ne morem izpostaviti kaj je nam bilo najboljše, ker je bilo vsepovsod fajn... [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|