Ločitve (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

LuLu -> Ločitve (9.7.2014 18:39:17)

Se vam zdi, da jih je veliko? S kolegi, kolegicami opažamo, da jih je preveč... kako je v vašem okolju?

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (9.7.2014 19:45:49)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Stanislava_ -> RE: Ločitve (9.7.2014 19:46:36)

Ni...najbrž smo že čez kritična leta [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

LuLu -> RE: Ločitve (9.7.2014 20:24:27)

Zrnec baje ja...

No, nisem mislila ravno ve, če se ločujete, ampak tako na splošno... ali opažate, da veliko parov (poročenih ali ne) gre narazen, tam naših generacij... leto gor dol [sm=smiley36.gif]

patrino -> RE: Ločitve (9.7.2014 21:52:38)

V naših koncih je bolj kot ločitve opaziti to, da ga množično palčkajo čez planke. Sicer sem jaz totalno slepa za take stvari in bi mogla ljudi prav v akciji ujeti, da bi to opazila, vendar v zadnjem času ni enega obiska ali enega kofetkanja, da ne bi izvedela,za kakšno novo aferico. Očitno si folk zbija vsakdanji stres na takšen način[sm=zmeden.gif]

alda -> RE: Ločitve (10.7.2014 11:42:28)

IZVIRNO SPOROČILO: patrino

V naših koncih je bolj kot ločitve opaziti to, da ga množično palčkajo čez planke. Sicer sem jaz totalno slepa za take stvari in bi mogla ljudi prav v akciji ujeti, da bi to opazila, vendar v zadnjem času ni enega obiska ali enega kofetkanja, da ne bi izvedela,za kakšno novo aferico. Očitno si folk zbija vsakdanji stres na takšen način[sm=zmeden.gif]

čaki Patrino a si ti z mojga konca?
Enako: vsak obisk knjižnice ali pošte me obvesti o kakih novih ljubimcih, parih, ali skorajda grupnjakih

sončnica24 -> RE: Ločitve (10.7.2014 11:43:58)

Okrog mene so v zadnjem letu šli narazen vsaj 4 pari (stari so vsi med 35-40let).

HuAnita -> RE: Ločitve (10.7.2014 11:47:25)

Precej več opažam ločitev in razhajanj (ker pač niso poročeni, ampak koruzniki) kot pa porok... In to taki ljudje, za katere bi dala roko v ogenj, da jim pa vse štima doma, da ne razmišljajo o stranpoteh, ljubicah, ljubčkih itd... Sploh veliko zadnja leta poznam takih s 3 otroki, pa gredo potem narazen?!

petea -> RE: Ločitve (10.7.2014 11:53:50)

IZVIRNO SPOROČILO: alda
vsak obisk ... me obvesti o kakih novih ljubimcih,... ali skorajda grupnjakih

In to verjetno večinoma pri parih, ki so oh in sploh popolni in vzorni? [sm=smiley36.gif]

Drugače pa - ne, v svoji okolici ne opažam nekega povečanega razhajanja, novega parčkanja ali skakanja čez plot.

alda -> RE: Ločitve (10.7.2014 11:57:40)

IZVIRNO SPOROČILO: petea

vsak obisk ... me obvesti o kakih novih ljubimcih,... ali skorajda grupnjakih

In to verjetno večinoma pri parih, ki so oh in sploh popolni in vzorni? [sm=smiley36.gif]

Drugače pa - ne, v svoji okolici ne opažam nekega povečanega razhajanja, novega parčkanja ali skakanja čez plot.

drži!!

josephine27 -> RE: Ločitve (10.7.2014 13:45:58)

Jaz mislim, da jih je preveč in še več jih bo.

Paštetka -> RE: Ločitve (10.7.2014 13:52:27)

No, ena dva sta se pred kratkim ločila teden dni pred poroko. Po vabilu za poroko, so svatje dobili še storno. [sm=jezicek.gif] baje je deklišina oz. Fantovščina bila prelepa. [sm=jezicek.gif]

[sm=jezicek.gif]

Sicer pa ... Vsak po svoje. [sm=smiley1.gif]

josephine27 -> RE: Ločitve (10.7.2014 14:09:26)

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

No, ena dva sta se pred kratkim ločila teden dni pred poroko. Po vabilu za poroko, so svatje dobili še storno. [sm=jezicek.gif] baje je deklišina oz. Fantovščina bila prelepa. [sm=jezicek.gif]

[sm=jezicek.gif]

Sicer pa ... Vsak po svoje. [sm=smiley1.gif]

Če mene vprašaš bolje teko kot čez par let, ko pridejo še otroci. Ker če mene vprašaš so oni vedno tisti, ki potegnejo krajši konec.

petea -> RE: Ločitve (10.7.2014 14:09:40)

baje je deklišina oz. Fantovščina bila prelepa. [sm=jezicek.gif]

A sta si na zabavah prišla na jasno, da je samsko življenje prelepo ali sta si tam našla druge potencialne kandidate za naslednji poskus?

Paštetka -> RE: Ločitve (10.7.2014 14:12:48)

baje je deklišina oz. Fantovščina bila prelepa. [sm=jezicek.gif]

A sta si na zabavah prišla na jasno, da je samsko življenje prelepo ali sta si tam našla druge potencialne kandidate za naslednji poskus?

Haha. Nisem stala zraven. [sm=zz_wink.png][sm=zz_wink.png]

petea -> RE: Ločitve (10.7.2014 14:15:40)

ali pa nočeš razglašati zanimivosti o dogodku ... [sm=smiley2.gif]

Paštetka -> RE: Ločitve (10.7.2014 14:19:14)

Nimam tistih atributov, o katerih simprej pisala. [sm=jezicek.gif]

petea -> RE: Ločitve (10.7.2014 14:33:52)

Se tvoj mož strinja s tvojim opažanjem o tebi ali ima drugačen pogled nate kot ti? [sm=smiley2.gif]

Paštetka -> RE: Ločitve (10.7.2014 14:37:39)

Se tvoj mož strinja s tvojim opažanjem o tebi ali ima drugačen pogled nate kot ti? [sm=smiley2.gif]

To ni moj "problem". [sm=zz_wink.png][sm=jezicek.gif]

koala -> RE: Ločitve (10.7.2014 16:24:54)

V moji okolici ne pomažam veliko ločitev, če prav pomislim,,v zadnjih 10 letih se je ločil en par.

Kar se pa tiče skakanja čez plot....imam dovolj zanimivo življenje da teh stvari ne opazim,.

patrino -> RE: Ločitve (10.7.2014 20:44:36)

IZVIRNO SPOROČILO: patrino

čaki Patrino a si ti z mojga konca?
Enako: vsak obisk knjižnice ali pošte me obvesti o kakih novih ljubimcih, parih, ali skorajda grupnjakih

Kdo ve, mogoče pa sem [sm=smiley2.gif]

Stanislava_ -> RE: Ločitve (10.7.2014 21:24:24)

IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

Sploh veliko zadnja leta poznam takih s 3 otroki, pa gredo potem narazen?!

Modnje je (bilo) imeti tri otroke..mogoče je zdaj modno, da se ločiš?

RIJA* -> RE: Ločitve (12.7.2014 8:17:47)

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

Se vam zdi, da jih je veliko? S kolegi, kolegicami opažamo, da jih je preveč... kako je v vašem okolju?

nimam pojma. take stvari sem "nehala videt"....enostavno je to bolj zdravo [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Izabelina -> RE: Ločitve (12.7.2014 9:18:32)

IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_

IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

Sploh veliko zadnja leta poznam takih s 3 otroki, pa gredo potem narazen?!

Modnje je (bilo) imeti tri otroke..mogoče je zdaj modno, da se ločiš?

a ni blo zmer modno met dva otroka po možnosti fantka in punčko?

kar se tiče ločitev, zgleda sem v takšnih krogih, kjer se pari ne ločujejo, ampak se poročajo...

tashq -> RE: Ločitve (12.7.2014 9:31:27)

IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina
a ni blo zmer modno met dva otroka po možnosti fantka in punčko?

plus zlati prinašalec plus hiška z vrtom.[sm=smiley36.gif]
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina
kar se tiče ločitev, zgleda sem v takšnih krogih, kjer se pari ne ločujejo, ampak se poročajo...

enako, v parih letih se je kar veliko mojih bivših sošolcev poročilo.je pa res,da smo mi zdaj v letih za poročanje, ne (še) ločevanje.[sm=jezicek.gif]

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>