nosečnost-ginekolog (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

vrtnica88 -> nosečnost-ginekolog (8.7.2014 13:54:24)

Kdaj ste v nosečnosti prvič obiskale ginekologa? Kdaj svetujete? Noseče pa sem 4 teden ker sem bila pri osebni zdravnici in je potrdila mojo nosečnost. Hvala

*snezinka* -> RE: nosečnost-ginekolog (8.7.2014 14:15:57)

Test sem naredila cca 30 dni od prvega dne zadnje menstruacije, torej, ko mi je 2-3 dni zamujala.
Potem sem takoj naslednji delovni dan poklicala k ginekologu in se naročila na pregled, ki sem ga imela nato pri 7t 2d nosečnosti, torej v 8. tednu in je bilo ravno prav, videlo se je vse, da je G lahko potrdil nosečnost.

Kako je pa tebi osebna zdravnica potrdila nosečnost?

Tejča05 -> RE: nosečnost-ginekolog (8.7.2014 14:17:04)

Pokliči ginekologa in te bo on naročil kdaj se moraš oglasiti pri njemu. Tukaj ne izbiraš ti kdaj se lahko oglasiš ampak ti da G glede na datum tvoje zadnje menstruacije rok za pregled, ker če si prekmalu pri G je možnost, da se ne bo nič videlo. Tako da pokliči in se naroči.

vrtnica88 -> RE: nosečnost-ginekolog (8.7.2014 14:21:56)

Najprej sem sama naredila test in je bil pozitiven potem sem sla pa k zdravnici in mi je še ona nek test naredila in je bil tud pozitiven.

IZVIRNO SPOROČILO: *snezinka*

Test sem naredila cca 30 dni od prvega dne zadnje menstruacije, torej, ko mi je 2-3 dni zamujala.
Potem sem takoj naslednji delovni dan poklicala k ginekologu in se naročila na pregled, ki sem ga imela nato pri 7t 2d nosečnosti, torej v 8. tednu in je bilo ravno prav, videlo se je vse, da je G lahko potrdil nosečnost.

Kako je pa tebi osebna zdravnica potrdila nosečnost?

vrtnica88 -> RE: nosečnost-ginekolog (8.7.2014 14:23:29)

Saj sem danes klicala pa me je sestra nadrla da kaj tako kmalu klicem ko sem komaj 4 tedne noseča zato me je zanimalo kdaj ste bile pa druge naročena.

IZVIRNO SPOROČILO: Tejča05

Pokliči ginekologa in te bo on naročil kdaj se moraš oglasiti pri njemu. Tukaj ne izbiraš ti kdaj se lahko oglasiš ampak ti da G glede na datum tvoje zadnje menstruacije rok za pregled, ker če si prekmalu pri G je možnost, da se ne bo nič videlo. Tako da pokliči in se naroči.

*snezinka* -> RE: nosečnost-ginekolog (8.7.2014 15:45:17)

Ja, so pa smešni, no, sej ti oni dajo datum, ki je po njihovo taprav za pregled in potrditev nosečnosti, pa nima veze, kdaj ti pokličeš. Naš G recimo dela samo 1x na teden nosečnice in itak ne dobiš takoj termina.
Pa so te potem vseeno naročili?

vrtnica88 -> RE: nosečnost-ginekolog (8.7.2014 15:56:36)

Ja naročili so me 22.7 tako da včasih jih res ne razumeš, najprej te nadere pol da pa datum tako kmalu.

IZVIRNO SPOROČILO: *snezinka*

Ja, so pa smešni, no, sej ti oni dajo datum, ki je po njihovo taprav za pregled in potrditev nosečnosti, pa nima veze, kdaj ti pokličeš. Naš G recimo dela samo 1x na teden nosečnice in itak ne dobiš takoj termina.
Pa so te potem vseeno naročili?

SU -> RE: nosečnost-ginekolog (8.7.2014 22:40:54)

Fajn je nekje po 6. tednu, da se že kaj vidi... in lahko že slikco dobiš [sm=smiley1.gif] ...jaz sem pa klicala takoj po izostanku M in so mi res potem oni določili datum pregleda, ker oni vejo kdaj bi blo fino, da prideš...

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (9.7.2014 9:52:25)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Polona31 -> RE: nosečnost-ginekolog (10.7.2014 9:08:03)

Jaz sem bila v prvi nos. na prvem pregledu v 10. tednu, v drugi pa celo v 11. tednu.

Gin. pa sem seveda poklicala takoj ko sem naredila test...in me je naročila glede na prvi dan zadnje menstr.

vrtnica88 -> RE: nosečnost-ginekolog (10.7.2014 9:58:05)

ja saj zato mene cudi zakaj je bila take reakcija ko sem poklicala.

IZVIRNO SPOROČILO: Polona31

Jaz sem bila v prvi nos. na prvem pregledu v 10. tednu, v drugi pa celo v 11. tednu.

Gin. pa sem seveda poklicala takoj ko sem naredila test...in me je naročila glede na prvi dan zadnje menstr.

Polona31 -> RE: nosečnost-ginekolog (11.7.2014 8:29:38)

IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica88

ja saj zato mene cudi zakaj je bila take reakcija ko sem poklicala.

[

Eh nekatere sestre so čudne [sm=zmeden.gif] Moj gin. je SUPER zdravnik in človek, ampak sestra je pa [sm=smiley13.gif]

Če imaš mail naslov od gin. mu pošlji el. pošto, ker jaz pri svojem delam tako, ker se mi res ne da ukvarjati in boriti z njegovo tečno sestro.

Stran: [1]