hanitah -> RE: vztrajati ali ne? (7.7.2014 22:40:20)
|
Letos smo že bili za nekaj dni na morju in se je za silo naučil plavat, ne prave žabice, ampak obdrži se na vodi. Zato si je zapičil danes da on pa ne bo imel tistega črva, da bi bil brez. Ostali, pribl. enako stari, očitno še ne znajo toliko, ker je povedal, da so imeli rumene in oranžne obroče, predvidevam da Fredove, njemu so pa verjetno dali črva, ker se že zna kolikor toliko obdržati na vodi. Ampak ne, on bi bil brez. Verjetno ga je to toliko iz tira vrglo, da potem tudi jedel ni kosila, pravi, da ni bil lačen, kar dvomim. Pri popoldanskih aktivnostih pa tudi ni želel sodelovati, kar je velikokrat tudi v vrtcu, da se noče iti gnilega jajca in podobnih iger, ker pač težko prenaša poraz. Jaz sem tudi absolutno za to, da mora hoditi do konca in tukaj sva z možem žal na nasprotnih bregovih in sva se sporekla, ko sem prišla domov, njemu se je zasmolil, ko ga je videl kot kup nesreče ko ga je prišel iskat. Meni se pravzaprav ne smili, se mi nima za kaj, pa naj se sliši še tako grdo ali grobo. Saj ko sem možu rekla, da gre naslednje leto v šolo in da mu tam tudi verjetno marsikaj ne bo všeč in da tam pa ni variante, da ne bi hodil če ne bo hotel, se je strinjal in sva složno nastopila ampak mulc se ne da. Ne vem, naj ga na silo peljemo zjutraj tja? Res ne vem, zakaj tak problem pri plavanju, ko je hodil v tečaj, je bilo pa vse ok. Ne vem, a mu je to, da se obdrži nad vodo, res toliko nafilalo ego da zdaj misli, da kar zna in da se mu ni treba nič več naučiti in poslušati. Saj smo ga na morju pohvalili, da je super, da se obdrži nad vodo in plava "kužka" ampak da se bo pač moral naučiti pravilnega plavanja, žabice. Saj ve, kako izgleda, ker v tistih nekaj obiskih pl. tečaja so se učili pravilnih zamahov.
|
|
|
|