chocolatecake -> RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 (29.7.2014 21:35:59)
|
Zvončica bravo!!!! Tako sem vesela zate, res! Misli pozitivno, vse bo OK, ker si to zaslužiš, želim ti lepo [sm=nosecka.gif] ter zdravega in pridnega [sm=duda.gif]. Punce jaz sem tudi v lekarni naročila krvomočnico. A je v naši lekarni niso imeli, je rekla farmacevtka, da jo bo naročila in se še malo pozanimala kaj in kako bi to delovalo in kako je najboljše jemati. Pa sem bila danes tam in je zgleda pozabila. Tako, da upam, da jo bodo dobili pred morjem. Mi je že žal, ker nisem preprosto šla kam drugam iskat, ampak zdaj, ko so že naročili... Maco sem jemala tudi jaz, imela sem občutek, da pomaga, a ko sem z uporabo prenehala ni bilo spremembe. V bistvu so se ciklusi šele po prenehanju uporabe zares uredili [sm=zmeden.gif]. Drugače pa še vedno čakam [sm=hudicek1.gif], danes končujem 61-ti dan in se mi že rahlo meša. Občutljiva sem za znoret, vse me spravi v jok, non stop sem živčna, bolijo me jajčniki, trga me v nogah, skratka en zelo hud PMS, [sm=hudicek1.gif] pa od nikoder. Vrjetno lahko odprem kar novo temo [sm=modricrtici.gif] pričakujemo septembra. Glede na to, da [sm=hudicek1.gif] še ni in na mojo na novo pridobljeno ekstremno dolgo dolžino ciklusov, bo še to lep dosežek. Res nevem kaj se dogaja, tako dolgega ciklusa nisem imela že več kot eno leto. [sm=smiley19.gif]
|
|
|
|