Melanie1 -> RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 (28.8.2014 17:22:21)
|
Pozdravljene! Najprej anonimna [sm=muca.gif][sm=muca.gif], čestitke tudi z moje strani. [sm=rozica.gif] Od mene tokrat same žalostne zadeve. Naša muca, ki je ta teden kotila, je na koncu umrla. [sm=smiley19.gif] Smo se jokali vsi. Zvečer istega dne klic iz tujine. Umrl stric. Rak. Star 51 let. [sm=smiley19.gif] Jutri pogreb. Vožnja naprej-nazaj 1000 km. Naporen dan tako ali drugače. Naša pikica je malenkost boljše. Antibiotik v redu prenaša, ji pa še vedno predstavljajo grozne bolečine razjede v ustih. Hranjenje je prava nočna mora. Sva imeli danes kontrolni pregled. Krvni izvid ni tako slab. Vsaj infuziji smo se izognili. Upam da tako tudi ostane. Sedajle mirno spi poleg mene. Zaradi vsega tega niti ni nekega pravega veselja. Sem prejle čekirala My Calendar. Očitno sem nekaj zabluzila z datumi, ker mi piše 0 date late, se pravi 1. dan ciklusa, [sm=hudicek1.gif] pa ni in je tudi ne pričakujemv naslednjih 9 mesecev. Testa pa še nisem delala. Bom v soboto zjutraj. Itak sporočim... Znakov posebnih nimam. Sem edino opazila, da moram kar pogosto na WC. Ostanite dobro! [sm=smiley27.gif]
|
|
|
|