chocolatecake -> RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 (15.8.2014 19:10:47)
|
IZVIRNO SPOROČILO: LadyJen Pozdravljene punce, po dolgem času se ponovno oglašam, se je bilo super odklopit za nekaj časa (dopust, morje pa te fore)... :) Najprej wooow in iskrene čestitke tebi zvončica88 [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] ter tudi tebi MauMow !!! [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] In tudi tebi Tara9!! [sm=smiley36.gif] ter tara.81[sm=smiley36.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] Pa to je noro, toliko nosečnosti, pa še nismo niti na polovici meseca.. [sm=smiley36.gif] Jaz moram žal pokvarit statistiko, moja M se je prikazala 6.8., tako da se selim v septembrsko temo... [sm=smiley13.gif] Nunalie, kako je s tabo? [sm=smiley31.gif] Chocolatecake, si že dočakala svojo M? Pa to je noro, da jo čakaš tako dolgo!! Da bi vsaj bila 'napaka v sistemu' in bi v resnici bila vseeno nosecka, ker tudi to sem že brala, da so testi vztrajno kazal - kljub nosečnosti! [sm=smiley1.gif] No, srečno vsem puncam, ki še čakajo in upajo! [sm=smiley1.gif] Še dobro, da upanje umre zadnje.. [sm=smiley36.gif] Tudi jaz iskreno čestitam vsem srečnicam [sm=nosecka.gif][sm=bravo.gif]. Bravo punce, to naj da nove energije tudi ostalim. Očitno je poletje zelo plodni čas. Hvala LadyJen, da misliš name. Še vedno nisem dočakala ne [sm=hudicek1.gif], ne [sm=modricrtici.gif]. Sem pa naredila že vsaj deset testov v zadnjih tednih, tako, da je težko vrjetna kakšna napaka v sistemu. Iskreno si je niti ne želim, ker sem imela v tem času hudo vnetje dlesni in sem pojedla precej zdravil [sm=bad.gif], ki jih drugače nebi. Danes je reci piši že 78-ti dan mojega ciklusa. Sem pa imela prejšnji teden okoli 9.8. občutek, da imam ovulacijo. Seveda sva pridno [sm=sloncek.gif], tako, da bom 25. 8. spet delala test, če nebo ne [sm=modricrtici.gif], ne [sm=hudicek1.gif], grem pa po tablete za sprožit menstruacijo.
|
|
|
|