Anonimen
|
Znašla sem se v res hudi situaciji. Dve leti nazaj sem se kot ločenka priselila k ločencu. On je 10 let starejši in živi v hiši z mamo. Že po pogovorih z njim in drugimi ljudmi, sem ugotovila, da so bili s to mamo vedno problemi. Vendar, mene preteklost ne zanima, zato sem s to osebo želela vzpostaviti neke normalne odnose, vendar že od samega začetka ni šlo. Gospa, moja v.d. tašča ne želi odnosov z nikomer, mojega partnerja, svojega sina ponižuje na vsakem koraku. Ko sem videla, da se z njo ne da, sem poskušala vse nekako ignorirati, oziroma se delati kot, da je vse okej. Ampak zadnji mesec je njeno vedenje nevzdržno.....žali me kjer koli me vidi, izmišljuje si stvari, grozi mi , da me bo ubila, da mi bo izkopala oči, da sem svinja svinjska, da sem lena, čeprav delam od jutra do mraka. Ne vem, ampak jaz se jo bojim, ne morem se v hiši sprostiti, ne morem nikogar povabiti, ker ona vsem govori, da imamo pri nas skupinski seks, da k meni hodijo moški, da sem ****, da pozna vse kar se mene tiče. Ne vem, kaj naj naredim, ker tako ne morem več, res ne morem. Imate kakšno idejo, oz, kaj bi lahko storila? Hvala.
|