zlatolasek -> RE: Voziček za neutrjene terene (27.6.2014 8:43:39)
|
IZVIRNO SPOROČILO: zlatolasek Živjo, bom še jaz povedala svoje mnjenje glede omenjenih vozičkov, sem namreč že v prvi nosečnosti doktorirala iz vozičkov, sedaj pa točno vem kaj hočem, ko pride drugi [sm=duda.gif] [sm=smiley36.gif] Skratka, za teren bi sama izmed naštetih absolutno izbrala Bugaboo buffalo. Ima napihljiva kolesa, kar je za teren super, ker ne boš nikoli imela počene zračnice (se zelo pogosto dogaja), ima sedež v obliki lupine (sicer nekateri so striktno proti, jaz pa sem zagovornik tega, ker v primerjavi s kakšnim GT3 se otrok v njem ne bo nepravilno zvijal, ko še ne bo samostojno sedel in je to za hrbtenico sigurno boljše), ima ogromno strehico, ki se še podaljša, ima ogromno nakupovalno košaro, ki je npr. Jane trider nima itd. Sama sem imela prej Quinny Buzz, dokupila še napihljivo kolo, ravno za teren, pa sem bila zelo razočarana, ker je kolo skos vibriralo in če nista bili obe gumi enakomerno napihnjeni, je še bolj teslo vse skupaj, tako da je to za moje pojme mestni voziček. Itak ima minimalistično strehico, praktično nič od nakupovalne košare, ampak ko prvič kupuješ niti ne več, čemu moraš dati poudarek. Kar se pa Bebe High treka tiče, je bil tudi v ožjem izboru, ampak ima eno veeeeeeliko pomanjkljivost, ki sem jo opazila in tudi že slišala od mnogih in sicer ima ZELO zelo kratek športni del, kar pomeni, da otrok, ki še nima 1 leto, z glavico že presega konec naslonjala [sm=zmeden.gif] Tako da to je pri meni takoj odpadlo. KAr se mi zdi še posebej pomembno pri zimskih dojenčkih je velikost košare. Zimski otročki imajo veliko več oblačilc, zimskih vreč itd, zato košare prej prerastejo, kar je škoda, in tudi ni priporočljivo že pri npr 3 mesecih zaradi prostorske stiske menjati za športni del. Bugaboo Buffalo ima zagatovo najdaljšo in najširšo košaro na trgu, kar je seveda velik plus. Edini minus, ki je pri BB je cena, ampak če si ga lahko privoščiš, jaz na tvojem mestu sploh ne bi več razmišljala in bi ga kupila. Se pa splača počakati na akcije v BC, ko za vsakih 50€ nakupa dobiš bon za 10€, in profiteraš cca 200€, kar pa ni malo. Po spletu ga nikjer ne boš ceneje dobila, ker so povsod enake cene, ni pa še tok star (prišel je ven marca 2013), da bi mel kakšne stare modele. To je moje mnjenje, upam, da sem bila komu v pomoč, [sm=smiley1.gif] pardon, ima s peno polnjena kolesa, oblečena v gumo
|
|
|
|