ronja -> RE: obupana (26.6.2014 10:34:03)
|
Sicer nimam kaj pametovat, ker še nisem bila sama v tej situaciji, vendar se mi zdi normalno, da libido ni ves čas enak - če sta približno usklajena, je večinoma podoben, pa včasih pri enem višji kot pri drugem, drugič obratno, pri nekaterih pa je tako, da ima en ves čas višji libido od drugega, poznam pare obeh primerov (on bolj kot ona in obratno). Če sta zelooo različna, je to problem, če pa odstopanje ni veliko, pa si da drugače pomagat - večina moških, ki imajo višji libido, se samozadovoljuje in navadno to ni nek problem. Če je to ženska, je pa verjetno ravno zaradi tabuja samozadovoljevanja večja štala, vsaj po mojih opažanjih (recimo tu na forumu). Zadnjič sva šla spat in seveda sem si ga spet zaželela, mu rekla naj se k meni obrne, je nekaj začel, ampak žal korenjak ni bil v stanju za akcijo. Seveda jaz jezna, on pravi, da ne ve zakaj je do tega prišlo. Poskušaj ne vzet tega osebno in bit jezna - ker dejansko on ni zato nič kriv - on se sigurno ni odločil, da mu ne bo stal, verjetno bi si želel, da bi mu, samo če ti ni, se tudi ne moreš prisilit... Kadar mene kaj mori, mi ni in če bi bil takrat jezen, da mi ni, bi mi bilo hudo. Ok, vem, da njega nič ne mori, vendar če mu nikakor ni, tudi nič ne more, očitno se je trudil... Ker če boš jezna, ko mu ne bo ratalo, se bo bal sploh poizkusit in gre lahko samo še navzdol... Pritisk, da je treba, pri seksu navadno ni ravno dober... In s starostjo nam libido upada, ker se spreminja oz. pada nivo spolnih hormonov. Če bi bilo vse skupaj patološko, bi mu zdravnik predpisal testosteronsko zdravljenje, vendar dokler on 3x na mesec seksa, ne vem, če bodo to šteli za problem, zaradi katerega se predpiše zdravila... Razmisli, koliko je tebi še sprejemljivo - če ti je 1x/10 dni čisto premalo, se pogovorita, vendar se mi zdi vseeno malo škoda razdirat lep zakon in družino zato... Če bi bilo še kaj drugega narobe ali če bi bil hladen do tebe ali če bi seksala 1x na par mesecev, štekam... Koliko bi bilo tebi ok? in koliko bi bil on zmožen? Probaj praznino drugače zapolnit, lahko višek energije porabiš v športu, ustvarjanju ali pa si kdaj pomagaš sama, če imaš pač višji libido.
|
|
|
|