Vzglavnik (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


lery -> Vzglavnik (25.6.2014 9:15:03)

Lep deževen pozdrav. Vem da se je že pisalo pa me vseeno zanima kakšne vzglavnike uporabljate za svoje otroke. Moj sin star šest let se zelo poti ko spi, popolnoma ima mokro glavo in vzglavnik.Kupila se ga v YSKU. Sedaj sem kupila vzglavnik junior bamboo od vitapur pa je isto,sem jih poklicala ker so rekli da je zračen,relki so mi naj ne uporabljam prevleke in se ne bo potil.Ali vi uporabljate na vzglavnikih prevleke jaz si ne predstavljam da jih ne bi! [sm=zmeden.gif]




mateyka -> RE: Vzglavnik (25.6.2014 9:51:46)

kaj pa vem, če se da prat na 60 niti ni tak blem, samo rabiš potem več kot enega..




Hope2 -> RE: Vzglavnik (25.6.2014 11:56:17)

Nas se tudi poti v glavo, pa cetudi spi vec ali manj celo leto pod klimo.

Za njega imam cisto tanek pouster z umetnim polnilom (najlazji in najhitrejsi nacin pranja in susenja). Pri nas so izkusnje take, da ne glede na naravne in zracne materiale, je potenje ostalo. Tudi pravo gosje perje ni pomagalo. Problem pri vseh teh posebnih poustrih je vzdrzevanje, pranje in susenje samo bolj otezeno, dolgotrajno.
Pouster je oblecen obvezno v prevleko. Na poustru pa ima se atijevo bombazno majco. Ampak slednje je pac navada (namesto ninice). Sicer pa je ravno ta majca odlicna za njegovo potenje, ker zadrzi veliko vlage in pot ne pride toliko do poustra. Pa lazje mi je majco oprat, kot pouster na 3 dni. Ce nimamo klime, se poti celo tako, da je pouster cez in cez moker.

Moz ima iste probleme, je tudi celo zivljenje iskal pravi pouster. obupali smo in zdajle grem v ikeo, kupim poceni navadne poustre, perem in susim v susilcu kokr zelim, pa raje 5x menjam za novega, kot pa enega dragega z ne vem kakim polnilom ali materialom, ker itak nic ne deluje.




Stran: [1]