Angie123 -> RE: Marčevke 2015 (10.7.2014 20:10:01)
|
Helou punce! Evo, za nekaj časa malo miru pred faksom, juhuhu :) Me je pa zdaj začela popadat grozna utrujenost, danes že od pol sedmih zvečer komaj gledam :) upam, da bo to bolj prehodnega tipa, ker sem drugače bolj nočna ptička in bi lahko še komu postalo sumljivo :) za enkrat nisva povedala še nikomur (sem prav ponosna na sebe, da niti najboljši prijateljici nisem ničesar sčvekala:)) in prav uživama v najini mali skrivnosti :) Slabosti so za enkrat še zelo znosne, prisotne le takoj zjutraj, ko se zbudim, po zajtrku pa izvenijo. jem normalno vse kot prej, le neke posebne želje po sladkem ni. naj kar tako ostane :) danes sem šla po dolgem času spet plavat in je prav pasalo! med izpitnim obdobjem se vedno preveč polenim.. zanima me, če je tukaj katera, ki redno teče? sama namreč tudi rada tečem (zdaj sem sicer zadnji mesec počivala - poškodba in izpiti), ampak bi rada s tem nadaljevala dokler bom lahko. Je pa potrebno prilagoditi pulz se mi zdi. sama se še nisem tolko pozanimala o tem, ampak nekje v glavi imam, da bi naj bil pulz pod 145 varen. a je tako? aa pa še to! končno sem se naročila tudi na pregled, ki ga imam že čez slaba dva tedna! :) po eni strani se mi zdi dokaj hitro (me je tako naročila tudi zaradi dopustov), po drugi strani pa se mi bodo tile dnevi še presneto vlekli.. predvidevam, da bom takrat polnih 7t, mogoče kak dan zraven, ampak se tolažim, da bi se moglo že vse lepo videt.. Lepo bodite in se beremo!
|
|
|
|