nytt liv
|
anciikaa, dobrodošla med nami in iskrene čestitke! Tudi jaz kavbojk ne zapnem več. Poletne stvari imam take, da jih bom komot nosila dokler bo toplo. Za jeseni pa bomo videli, kakšna moda bo. Nosečniških oblačil ne bi prav rada kupovala, saj so potem neuporabna. Pri prvih dveh nosečnostih nisem imela nobenih nosčniških oblačil, je pa res, da sem takrat imela drugačne termine porodov (jeseni in pozimi). Sem pa res že ravno včeraj pomislila, da bom v tej nosečnosti največji trebuh imela ravno čez zimo in ne bom mogla niti nobene bunde z zadrgo zapeti. Bo treba biti pod bundo malo bolj oblečen, bundo pa pustit odpeto. Pa še glede vprašanja, kako smo sprejeli nosečnost. Midva sva sicer tole nosečnost načrtovala, pa bom vseeno odgovorila. Pravzaprav sva poskusila že v maju, da bi bil februarček, pa ni ratalo. Je pa sedaj v drugo. Čeprav je bila nosečnost načrtovana, pa se še vedno privajam na to, da bomo imeli še tretjega. Včasih me je strah, ali bomo zmogli, ker sta že ta dva precej živahna in zahtevata kar precej pozornosti. No, sploh zdajle, ko ni šole, se pozna, da imata višek energije. Jaz kar še nisem čisto dojela, da sem res noseča in da imam pikico. Se pa te stvari spremenijo, ko na ultrazvoku vidiš bitjece in ko dobiš kakšno slikico. Je pa res, da sem se jaz prvih dveh nosečnosti bolj razveselila. Sedaj sem zgleda že navajena, ker sem te stvari že doživela, pa tudi vedno imam kaj za postoriti doma in ni več enako kot je pri prvem, ko se res lahko v miru posvečaš sebi in pikici. Vam pa lahko napišem, da ko novorojenčka položijo k tebi, postane popolnoma vseeno, kateri zapovrstjo porod je to. Vse je kot na novo, jaz sem se obakrat zjokala od sreče in od vznemirjenosti nad novim bitjecem. Mene pa zanima, ali ima katera že kakšne slabosti. Jaz se ne spomnim od prvih dveh nosečnosti, kdaj so se mi začele slabosti, ampak tako dobro kot se počutim zdaj (zaenkrat in seveda upam, da tako tudi ostane) se pri prvih dveh nisem. Pa ne vem, ali sem prehitro optimistka, da bo ta nosečnost super, brez kakšnih slabosti, ali pa me to še vse čaka.
|