|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako naj utišam sosedovega petelina?
20.9.2005 11:36:29   
neja
Veš, da te jaz najbolj razumem, saj sem jaz sama morala prenašat sosedovega petelina in to ne ob 5-ih zjutraj, ampak se je hudič začel dret že ob treh zjutraj in vrag ni utihnil celi dan. Med enim in drugim dretjem je imel premora 30 sekund ali pa manj. Umiril se je komaj proti 10-i uri, potem pa se je drl celi dan z malo večjimi presledki, umiril se je komaj proti večeru potem pa spet jovo na novo. Neke noči je prišla kuna in je pobila vse kure, le tistega satana je pustila pri miru in on se še je potem, ko je bil sam, še bolj zeval kot prej. Za pop.....!!!

Pa nismo vedeli, kaj naredit in smo lepo šli k sosedu in ga prijazno prosili, če bi petelina čez noč zaprl nekam noter, da ne bo mogel ven. In sosed je na srečo rekel, da gre tudi njim na živce. Naslednje jutro ob treh pa sumljiva tišina, čakam, da se bo zdaj zdaj začelo, pa nič. In potem sem ugotovila, da ga več ni. Nič ni povedal, kaj je naredil z njim....ali ga je poslal za svojimi kurami, ali ga je kam odpeljal k novim kuram, v glavnem od takrat naprej je že 2 LETI MIR!!! In vsi spimo kot angelčki

Upam, da boste tudi vi zadevo čimprej rešili, ker se ti lahko odpelje

LP

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 26
20.9.2005 11:46:06   
Pikapolonica
BIGWHALE...., sem kar čakala kdaj boš tudi ti dodal kaj na to temo.

No, in evotigana. Ne moreš iz svoje kože, kaj? No, si mi pa pomagal priti do enega spoznanja. MAM PA ŽE RAJE PETELINA ZA SOSEDA, KOT PA TEBE!

Pa brez zamere!

Pikapolonica (jasno, glasno in nič anoninmo)

Neposredna povezava do sporočila: 27
20.9.2005 18:50:06   
BigWhale
Verjamem, samo jaz ne kikirikam ob petih zjutraj, petelin pa. Zato pa zdaj tukaj na forumu jokas...

Neposredna povezava do sporočila: 28
21.9.2005 23:04:44   
Joe
Petelina pelji na dve kepici sladoleda vsak tetji dan. Ali pa ob kasni uri (ob 17h) na šilce vina, vsak dan.
Ali pa ga prehiti in mu na uho kikirikaj pol ure pred njegovo budnico. Morda se bo zamislil in uvidel svojo početje.

Resno: razen juhe, oknov, prestavitve spalnice oz. kurnika ali - meni najljubše - navadbe deteta na vsakdanje zvoke, ne vidim rešitve.

Neposredna povezava do sporočila: 29
21.9.2005 23:36:04   
frutka_
Pogovori se z njim...

Neposredna povezava do sporočila: 30
22.9.2005 10:51:33   
malika
Imam iste probleme, le da je ta psiho kura na našem dvorišču. Poleti sem totalno ponorela, ker sem morala zapirat okno, da je naš otrok sploh lahko spal.

No dosegla sem samo to, da bo baje zamenjal lastnika, torej gre na drugo dvorišče, ampak kdaj.....
Meni se tudi že meša. Sem že imela idejo, da bi ga zastrupila, priklicala kakšno lisico,... ampak vse zaenkrat ostaja samo pri besedah; teh pa je zelo veliko

Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?