rdeč fredov obroč (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

mia-1 -> rdeč fredov obroč (19.9.2005 10:24:51)

Hoj eno vpresnje za tiste ki ga imate.Danes smo ga dobili in ne vem al kaj manjka al pa sem tko glupa da ga ne znam sestavit?Tam na prospektu kaze da se zapne z 2 sponkama ena čez trebuh in ena za one trakce ki gredo okrog vratu in nazaj.Al pa narobe vidim pa je samo ena sponka .A mi katera pove kako kako se to prav pritrdi?Kam se zapnejo tisti trakci ki gredo okrog vratu, čez rame in nazaj.Lepo prosim.LP

muki1 -> rdeč fredov obroč (19.9.2005 10:28:19)

Dobro, zdaj pa mi že enkrat povejte, kaj je to za obroča, čemu služi? Pojma nimam o čem je tolikokrat debata!

Maxica -> rdeč fredov obroč (19.9.2005 10:41:10)

http://www.plavanje-dojenckov.com
Muki1, tu boš našla vse o tem fredovem obroču.
Mia, mislim, da je prav, da je le ena sponka. Za okrog telesca jo pripneš, tiste paske pa daš čez glavico in jih skozi isto sponko nekako spelješ. Hm, ne znam ti drugače razložiti, poglej na kakšno slikico, da si boš bolje predstavljala.

Anonimen -> rdeč fredov obroč (19.9.2005 10:54:26)

Dve sponki sta!

Najprej zapneš sponko (večja- zapenja se vodooravno), ki drži otroka okrog trebuha-pasu in potem zapneš sponko (manjšo-zapenja navpično), ki je na naramnicah in sicer tako, da je prejšnja zapeta sponka pod njo (oz. jo oviješ)! Če ti še vedno ne bo šlo ti poslikam!

CUKRČEK -> rdeč fredov obroč (19.9.2005 11:02:06)

muki1 je napisal/a:

Dobro, zdaj pa mi že enkrat povejte, kaj je to za obroča, čemu služi? Pojma nimam o čem je tolikokrat debata!

Oj, muki, jst sem zdaj pogruntala, kaj to je zaena zadeva. sam še vedno pa ne vem, ali so le rdeči ali obstaja tudi druge barve....glede na to, da ima barvo že v imenu

Anonimen -> rdeč fredov obroč (19.9.2005 11:06:51)

Različne barve pomenijo,da so za različne starosti: rdeč, rumen in oranžen in sicer je to po starosti od 4 mesecev do 8 let!

mia-1 -> rdeč fredov obroč (19.9.2005 11:45:22)

Bojana26 sem ti poslala na privat da ne bom tuki vseh gnjavila.

Jessy -> rdeč fredov obroč (19.9.2005 12:46:45)

Kje ste ga pa kupile??? Mi bi ga tudi!!!

Maxica -> rdeč fredov obroč (19.9.2005 13:33:00)

Jessy, jaz sem ga kr preko tiste zgornje spletne strani naročila.

Anonimen -> rdeč fredov obroč (19.9.2005 13:34:14)

Mi smo ga kupili v Dm-u v Avstriji in sicer za 21 evrov!

Pikapolonica -> rdeč fredov obroč (19.9.2005 13:41:05)

Mi smo ga pa kupili, pa prodali že tudi... Pri 7 mesecih Tia namreč ni več hotela vanj. Pa smo ji potem kupili raje en tak lep, svetlo moder obroč z dnom in luknjicami za nogice, pa strehico in je v njem na morju nepopisno uživala.

No, da ne bo pomote, je bil pa super, dokler je bil v uporabi....

LP, Pikapolonica

Stran: [1]