Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako pa kaj vpliva današnji dan na vas? 13.6.2014 11:55:25
|
|
|
|
ronja
|
Veš, da sploh nisem vedela, da je pet.13? Meni se je vedno zdel fajn dan! Moja starša sta se poročila na petek, 13. Zdržala sta skup 33 let, tako da mislim, da ni bil več vpliv datuma, da sta se pred leti na valentinovo ločila (ja, tadva znata - oboje je bilo baje čisto slučajno) . Tudi 666 se mi zdi luštna cifra, sode so mi itak všeč, pa 6ke so fajn, pa s svačim je deljivo... P olna luna mi je všeč, fajn zgleda, noto mi je osvetljeno nebo, sploh na morju... edino včasih so bili tamali sitni, ampak ni več kakega hudega vpliva. Name bolj vplivajo zunanji dejavniki, ki imajo z mano direkt kaj zveze:D. Imam pa neželjo branja in pisanja tako dolgih besed, a to šteje?
|
|
RE: Kako pa kaj vpliva današnji dan na vas? 13.6.2014 12:05:10
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Imam pa neželjo branja in pisanja tako dolgih besed, a to šteje? Recimo, da ker rada pišeš dolga besedila, da ti je pol oproščeno.
|
|
|
|
RE: Kako pa kaj vpliva današnji dan na vas? 13.6.2014 12:17:59
|
|
|
|
Katy78
|
Jaz imam danes RD in mi je zaenkrat prav fajn.
|
|
|
|
RE: Kako pa kaj vpliva današnji dan na vas? 13.6.2014 12:26:35
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katy78 Jaz imam danes RD in mi je zaenkrat prav fajn. Vse najboljše! Naj ti bo še naprej tak fajn.
|
|
|
|
RE: Kako pa kaj vpliva današnji dan na vas? 13.6.2014 12:33:18
|
|
|
|
Katy78
|
Hvala!
|
|
|
|
RE: Kako pa kaj vpliva današnji dan na vas? 13.6.2014 13:08:32
|
|
|
|
Hope2
|
zaenkrat super dan katy tebi pa
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.6.2014 13:11:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kako pa kaj vpliva današnji dan na vas? 13.6.2014 13:15:18
|
|
|
|
petea
|
a je že uRRa 13:13:13?
|
|
|
|
RE: Kako pa kaj vpliva današnji dan na vas? 13.6.2014 13:16:06
|
|
|
|
petea
|
Aha, je že bila. Ok, iz ta hujšega smo ven.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.6.2014 13:19:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Kako pa kaj vpliva današnji dan na vas? 13.6.2014 13:24:05
|
|
|
|
šrimpf
|
moja hčerkica se je rodila decembra na petek 13., danes pa je stara 6 mesecev. zame je srečen dan pred rojstvom hčerke je bil to čisto običajen dan.
|
|
|
|
RE: Kako pa kaj vpliva današnji dan na vas? 13.6.2014 13:26:12
|
|
|
|
ronja
|
Vse najboljše! In vsakih 7 let nekje boš imela krasen petek, 13.
|
|
RE: Kako pa kaj vpliva današnji dan na vas? 13.6.2014 14:57:21
|
|
|
|
mamica deklicam
|
katy vse najboljše drugače je pa danes prav lep dan . Pri nas mi že vrtiček zaliva, vroče tudi ni več . Kar je zame, ki ne prenašam vročine, prav super. petea, ima pa polna luna en drug vpliv: jaz vedno okoli polne lune veliko več stvari prodam kot ob normalnih dnevih. In ker sovpada še z plačilnim dnevom, je samo še več kupčij
|
|
|
|
RE: Kako pa kaj vpliva današnji dan na vas? 13.6.2014 15:05:00
|
|
|
|
alda
|
Katty vse najboljše!!! ne vem če je to vpliv datuma, ali lune ali pa obojega : zmatrana kot da sem celo njivo preštihala in ne skoraj ves dan spresedela pred računalnikom
|
|
RE: Kako pa kaj vpliva današnji dan na vas? 13.6.2014 15:08:58
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam petea, ima pa polna luna en drug vpliv: jaz vedno okoli polne lune veliko več stvari prodam kot ob normalnih dnevih. In ker sovpada še z plačilnim dnevom, je samo še več kupčij A imaš kaj čarovniškega vpliva na druge, da se ti takrat bolj predajo?
|
|
|
|
RE: Kako pa kaj vpliva današnji dan na vas? 13.6.2014 18:13:57
|
|
|
|
pipapopa
|
Sitna sem No ne vem če je to ravno vpliv lune Drugače pa samo čakam , če bo kakšen sms priletel (2 kolegici sta tik pred porodom)
|
|
|
|
RE: Kako pa kaj vpliva današnji dan na vas? 13.6.2014 20:02:50
|
|
|
|
aknela123
|
ma kje pa! dvojčici sem rodila na petek 13, najlepši dan
|
|
|
|
RE: Kako pa kaj vpliva današnji dan na vas? 13.6.2014 20:18:11
|
|
|
|
LuLu
|
nič posebnega na petek trinajsti. Dan, kot vsak drug
|
|
|
|
RE: Kako pa kaj vpliva današnji dan na vas? 13.6.2014 23:18:09
|
|
|
|
liliana
|
Mene so pa policiji ustavili......in sem kljub svoji, ne vedno popolni in razsodni vožnji dobila šele svoj drugi ticket v svoji 20 letni vozniški karieri (prvi je bil za prekoračitev hitrosti pred ene 15 leti)....telefonirala sem med vožnjo (bluetooth mi je crknil) in so me ustavili......lepo vljudno "Gospa, telefonirali ste med vožnjo.....malo nazaj imamo civilno vozilo, ki meri hitrost in opazuje telefoniranje in pripetost z varnostnim pasom".......na srečo sem telefonirala, če ne bi, bi se sigurno tam peljala več kot 50 in bi plačala krepko več....tako da sem imela v bistvu srečo v nesreči.....še posebno, ker sem morala še opraviti test alkoholiziranosti in mi je pokazal 0,0.... Tako da je zame v bistvu bil petek 13 dokaj srečen dan......
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.6.2014 10:44:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Kako pa kaj vpliva današnji dan na vas? 14.6.2014 15:09:41
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Mene so pa policiji ustavili.... Torej smo vsaj 3 RR-ovke včeraj imele to čast.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?