ronja -> RE: Nenavadna želja (21.6.2014 11:59:46)
|
Cmokic, povabi ga kam drugam, da ne bo samo avto v igri. Če nič drugega ne bo hotel, potem tako nimaš kaj z njim počet, razen seksat, če bi si to želela, to ti pa ni (vsaj tako se mi zdi, da si ne želiš samo seksa - nič ni narobe, če bi si ga, vendar večinoma si vsaj prvič res želimo neko varnost, ki jo daje zveza). Če se ne počutiš varno, ne delaj nečesa, kar ti ni. Lahko greš z njim ven, ni se ti pa treba z njim mečkat, če ti ne paše, to ni tvoja dolžnost, to je tvoja pravica, če ti paše. Kar se tiče fantov (kadarkoli, dandanes ali prej;) pa je enkrat kalbo lepo povedal: vsi fantje smo šli ven iskat seks, pa smo skoraj vsi potem prišli z obročkom na roki domov. Skratka: da fantje iščejo seks, punce pa zvezo, navadno pa to potem pride oboje skupaj. PS: Moje izkušnje so bile sicer mal drugačne, ker so bili vsi (trije) fantje bolj resni kot jaz, en bi se kar takoj poročil, drug je načrtoval otroke, no, s ta tretjim jih pa mava... ampak so mi že večkrat povedali, da po sebi res ne smem sodit:D. Tako da odvisno, na kakega naletiš/izbereš. Res me pa nikoli niso privlačili ego-gobcači, ki obljubljajo ne vem kaj vse ali se hvalijo z nevemčim.
|
|
|
|