Bakfark
|
IZVIRNO SPOROČILO: IneedHelp Jaz nikoli nisem hotel it do konca. Meni je bilo dovolj da sem videl da sem jih lahko tako dalec pripeljal. Kaj pa če tvegava eno razlago in rečeva, da je to samo parafraza všečkov in da so isti prazni natanko toliko kolikor je butast namen, da s svojimi postopki in dejanji zadovoljiš povprečnega facebook idiota. Drugače rečeno, vsako tvoje "pripeljanje tako daleč" je en všeček, like, ki je na nek način dokončna potrditev, dalje več ni. Potreba po všečkih pomeni biti potrjen, sprejet s strani družbe, to je zdaj in in trendi vendar ti je morda nekje jasno, da to ni tisto kar zares hočeš. Če malo analiziraš ne samo FB temveč tudi druga socialna omrežja, ugotoviš da se na njih dogaja neposredna realizacija, materializacija, aktualizacija, udejanjenje vseh naših pristnih "avtentičnosti", ki bi nekje še ne tako dolgo nazaj pred družbo morale ostati skrite. Onaniranje nase v vseh izvitoperjenih pozah, na naše malčke, tako otroke kot žvali, naše hobije, strasti, idiotizme takšnih in drugačnih vrst, ki svoj orgazmični vrhunec doživijo v like-u... Čim več jih je, tem bolj intenziven je orgazem. "Da nam je da krešemo al` da nam ne uđe" se tukaj in zdaj končno lahko v popolnosti afirmira. Kar me spominja na našega bivšega kitarista, pregovorno in mitično velikega virtuoza, s 6-imi kitarami doma, ki pa kasneje, ko je bilo treba pljunit v roke, malo zašvicat, nabit kakšen žulj, skupaj ni spravil 3 akordov. In že smo v polju upodabljanja in uprizarjanja, pri čemer so nam na razpolago številni simbolni, znakovni triki in mi igralci na sceni z raznimi uporabnimi orodji. Samo takrat ko sva sla narazen sem v tisti jezi naredil to in bil intemen. Nikoli med zvezo nisem bil intimen z drugimi. Samo ta rush sem rabil da te napumpa. Nisem pa hotel bit intimen. Morda si samo končno pljunil v roke, malo zašvical, nabil kakšen žulj, doživel orgazem brez FB "like-a"...
< Sporočilo je popravil Bakfark -- 17.6.2014 9:56:25 >
|