Pomoč pri magisterski nalogi (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

jerebic -> Pomoč pri magisterski nalogi (8.6.2014 22:31:07)

Pozdravljeni!

Zelo bi bila hvaležna, če bi si odtrgali nekaj časa in mi rešili vprašalnik za mojo magistersko [sm=smiley1.gif].
Ne bom imela nič proti, če še komu posredujete link [sm=smiley36.gif]

Najlepša hvala [sm=smiley1.gif]

https://www.1ka.si/a/43098#.U4npNbyPp-0.gmail

Abelar -> RE: Pomoč pri magisterski nalogi (9.6.2014 10:41:05)

Samo zato ne bom niti odprla tvojega linka, ker nisi niti prav napisala:

magístrski -a -o prid. (í) nanašajoč se na magistre: podelili so mu magistrski naslov; doseči magistrsko čast / magistrski izpit; magistrsko delo / magistrska diploma ♪
hábit -a m (ȃ) redovniško vrhnje oblačilo: frančiškanski habit; nuna v habitu // slavnostno ali uradno stanovsko vrhnje oblačilo: magistrski habit ♪
magíster -tra m (í) 1. akademski naslov, ki ga podeli univerza ali visoka šola, za stopnjo nižji od doktorja: študirati za magistra; postati magister tekstilne tehnologije / kot pristavek k imenu magister **** // kdor ima magistrski naslov: inštitut želi zaposliti več doktorjev in magistrov 2. pog. (diplomirani) farmacevt: navodilo za uporabo zdravila mu je dal magister / kot nagovor tovariš magister 3. nekdaj predavatelj, učitelj humanističnih znanosti: bil je prizadeven magister // naslov človeka z najvišjo stopnjo akademske izobrazbe: magister teologije ◊ šol. magister farmacije nekdaj kdor diplomira na fakulteti ali na oddelku za farmacijo; zgod. magister pri starih Rimljanih najvišji vojaški poveljnik konjenice ali pehote ♪
magistêrij -a m (é) 1. magistrski naslov: doseči, imeti magisterij; napraviti izpit za magisterij 2. delo, izpit za dosego magistrskega naslova: narediti magisterij ♪
magistratúra -e ž (ȗ) 1. magistrski naslov: dokončana tretja stopnja z magistraturo 2. zgod., pri starih Rimljanih služba magistrata: magistrature so bile v rokah patricijev ♪
magistrírati -am dov. in nedov. (ȋ) knjiž. doseči, pridobiti si magistrski naslov: magistriral bo iz pravnih ved; magistrirala je na zagrebški univerzi ♪

Oprosti, če končuješ magisterij, so zame osebno take napake nedopustne.

metuljčica87 -> RE: Pomoč pri magisterski nalogi (9.6.2014 21:58:45)

Tudi jaz sem to takoj videla. Oseba z magisterijem bi naj vedela, da ni magistErska naloga, ampak je magistrska naloga. Zato pa imamo toliko "izobraženih" ljudi v naši državi ...

Stanislava_ -> RE: Pomoč pri magisterski nalogi (9.6.2014 22:07:10)

IZVIRNO SPOROČILO: jerebic

Ne bom imela nič proti, če še komu posredujete link [sm=smiley36.gif]

Žal ga ne bom. Osnovna pismenost manjka.

Bakfark -> RE: Pomoč pri magisterski nalogi (10.6.2014 11:58:03)

Nauk zgodbe - pred objavo obvezno lektorirati!

ronja -> RE: Pomoč pri magisterski nalogi (10.6.2014 14:43:55)

Rešila. Slovnica me vseeno ne moti toliko kot slabe ankete in ta ni bila na nivoju tistih, ki smo jih gledali pred kratkim in so bile res užas od groze.
PS: V psiholoških analizah je navadno dobro vključit nevtralno možnost, torej je navadno liho število (všeč, malo mi je všeč, vseeno oz. ne všeč, ne ne všeč, malo mi ni všeč, zelo mi ni všeč).

alda -> RE: Pomoč pri magisterski nalogi (10.6.2014 15:15:03)

rešila
nekatera vprašanja so se mi zdela malo "čudno "zastavljena , ampak...

Stran: [1]