Zobki (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Hope2 -> Zobki (4.6.2014 10:49:16)

Kako so kaj izrascali zobki pri vasih malckih?

Nas 5 letnik ima zelo zdrAve, lepe mlecne zobke. Zobar je rekel, da ima tudi zelo velike zobe, ampak se ni panike, ker je se dovolj placa. V zadnjih mesecih pa sta mu ven pokukali ze 2 sestici. Danes mu pogledam v usta, ker se nakazuje ze tretja sestica, pa me je skoraj kap. Zraven ene sestice, mu je ven pokukala ze sedmica ( ni se cela zunaj)

K zobarju gre 1x letno, trenutno nisem imela namena, saj je bil pred pol leta. Tale sedmica pa me bega, je normalno, ni normalno, naj ga peljem vseeno k zobarju, lahko pocaka.... A imajo tako mali otroci sploh plac v ustih za toliko zob[sm=jezicek.gif].

Paštetka -> RE: Zobki (4.6.2014 11:46:08)

Za šesticami pridejo spodnje enke, nato zgornje enke, ..
Moji so šestke dobili tudi zelo zgodaj.
A si ziher, da je sedmica? Lahko, da je samo žleza ven pokukala ob šestki, če je velika. Veliki zobje, zgodnje izraščanje, genetika [sm=jezicek.gif]

nananaja -> RE: Zobki (4.6.2014 12:25:50)

Naša skoraj 7letnica še nima nobene šestice (ravno ta teden sem gledala), pa tudi nobena enica ji še ni izpadla.
Se pa maje spodnja enica mlajši punci, 5letnici. Je prav ponosna, ker se taveliki še ne :) Moram pogledat, če ima zadaj kaj novega, načeloma so ji mlečni tudi počasi rasli kot starejši.

Katy78 -> RE: Zobki (4.6.2014 14:52:35)

5 let in pol in še nobene šestice.

Hope2 -> RE: Zobki (4.6.2014 17:02:37)

Sem zdaj se enkrat pogledala, ja ziher sem da je zob. Ne vem kak zleza zgleda, ampak to je zob- sedmica.

Sem pa pozabila pogledat, ce je kaj za enkami[sm=zmeden.gif], maje se mu pa ne noben.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (5.6.2014 12:35:02)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Stran: [1]