petea -> RE: Otroški dodatek (9.6.2014 20:28:34)
|
IZVIRNO SPOROČILO: end1 Zakaj bi nekoga obremenjevala z pošiljanjem moje pošte, če lahko to naredi JU. Pravzaprav ni naloga uradnice v JU, da zadržuje pošto do nekega datuma. Kaj pa, če bi zbolela in bi tvoja vloga obležala v predalu, ti pa brez (pravočasnega) uveljavljanja pravic, za katere si prosila? Kdo bi pa bil potem obremenjen s tvojo vlogo? Takšno zanašanje na dobro voljo neke uradnice se meni zdi precej tvega na igra. Razen seveda, če ima od tega še kakšno korist? [sm=smiley36.gif] Še vedno lahko, da ne obremenjuješ ne domačih ne koga drugega, zadevo čisto sprejemljivo in brez uslug urediš z e-vlogo. [sm=smiley2.gif] IZVIRNO SPOROČILO: end1 Glede štempiljke sem napisala, da sem vlogo dala predhodno, torej ni dileme. Pravzaprav nisi tega napisala, zato je bil tvoj zapis zelo pomanjkljiv in kot tak neverodostojen. [sm=smiley24.gif] Šele po nadaljnjem pojasnilu se je izkazalo, da si se predhodno dogovorila z uradnico na CSD, da ti bo zadržala vlogo do določenega datuma, ne pa, da je to 'normalni' postopek oddaje vloge s prirejenim datumom na želenega. Kajti pisala si o tvojem napisanem datumu, ne o dnevu štemplanja. Citiram: 'le datum sem napisala 1.8. - torej takrat ko je nastala'. Kot že opisano, je pomembna razlika med tema dvema datumoma. IZVIRNO SPOROČILO: end1 CSD v manjših krajih ima manj dela kot v velikih - logično. Tudi tega nisi napisala, ampak si navajala, da ti živiš v majhnem kraju. Citiram: 'HB, da živim v manjšem kraju'. Je razlika, ali ti živiš v manjšem kraju ali tvoj CSD pokriva majhno območje. Kot že zapisano, jaz živim v zaselku, pa to na hitrost reševanja vlog na našem CSD nima nobenega vpliva. [sm=smiley2.gif] IZVIRNO SPOROČILO: end1 Vem zelo veliko o molku organa in poznam veliko njih, pa tudi mediji so poročali o tem, da o odgovoru ni bilo ne duha ne sluha. Saj ga ne rabi biti. [sm=smiley36.gif] Zato pa se imenuje 'molk organa'. [sm=smiley1.gif] Vedeti pa je treba, kako postopati v takšnem primeru in kaj to pomeni za stranko oz. kaj lahko v takšnem primeru stori. IZVIRNO SPOROČILO: end1 Govorim o prijazni strokovni delavki na pristojnem CSD-ju, ki ve zakaj se je tam zaposlila. To vem tudi jaz: zaposlila se je, da dobiva plačo. [sm=jezicek.gif] Zagotovo ne dela brez plačila, kajne? [sm=smiley2.gif]
|
|
|
|