ronja -> RE: Apetit po sexu (9.6.2014 10:09:02)
|
Ankica, izpod tvojih prstvo v ... no realno življenje, glede na to, da sem ateiskta oz. v najboljšem primeru agnostik:D. Trenutno sva si uspela mal zakomplicirat zadevo, ampak smo uspešno rešili:D. Počasi počasi se daleč pride, a ne?:D Samo včasih me da pa res na ignore pol pa pač vidm da res nau nč. Pol sicer mal slabe volje zaspim, ampak naslednje jutro je že novi dan in potem komaj čakam, da otroc zaspijo. V takem primeru lahko tudi sama zase poskrbiš;). NI isto, ampak boljše kot slabe volje zaspat[sm=jezicek.gif]. Po moje pridejo taka in drugačna obdobja, pa tudi v osnovi imamo različna libida, veliko naredijo pa kt, samo ljudje tega niti ne vejo. Tiste "babe" od kolegov skoraj vse verjetno jemljejo kt, ki dokazano znižujejo libido (saj je logično, če ti telo prepričaš, da je noseče, potem nima take motivacije zgubljat energije za to, kar itak nima smisla v tem primeru - iz evolucijskega vidika;) Midva sva skup 15 let, 3 mali froci, ki tudi ne spijo nič in si tudi ne predstavljava bit skup brez... Sva bila 2x med rizičnimi nosečnostmi, pa nama ni bilo glih izi zdržat:D. Tako da sama leta sicer igrajo vlogo, vendar so naše razlike (med posamezniki) večje kot je sam upad z leti. Midva zdaj ipak spiva 7x manj kot pred otroci:D, pa je to zgleda še vedno veliko za nekatere. Ni važno, kolikokrat, glavno, da obema paše in da je fajn:).
|
|
|
|