mamica deklicam -> RE: Porodniska (2.9.2014 21:48:25)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejča05 Mamica deklicam, se popolnoma strinjam s tabo je pa veliko odvisno kolikšen dohodek ima partner. Tudi pri nas smo že štirje, se pravi je na poti tretji otrok, poleg tega imamo šolarko ter vrtec + kredit za hišo pa še avto moramo zamenjat in streha nam je začela puščat, kar pomeni da jop moramo zamenjati pred zimo. Tako da ja se da če se hoče bo pa težko. Malo mi hudo, ker delaš neprestano 12 let, ko pa pride do nečesa takega si pa lahko samo prst v rit potlačiš. Grdo rečeno samo je res. Ja vem, da sva se sama odločila za to in hvala bogu nama je tudi ratalo, samo sem vseeno upala, da bo kaj več. No samo konec koncev pa, samo da bo otrok zdrav, ostalo bomo že zvozili. Že mora biti tako. ;) moj nima nekega hudega prihodka, nekje med minimalcem in povprečno, a problem je v tem, v kolikor imaš neko nepremičnino, si takoj blazno bogat za našo državo. In hiša ni drugega kot vreča brez dna, vedno je treba nekaj vlagat vanjo. Ja glede služb je pa pomoje tako, če nisi ravno v javni upravi ali nimaš vez in poznanstev, jo lahko izgubiš od danes na jutri. Na žalost in ne moremo nič. Upam, da se vam bo vse čimbolj uredilo.
|
|
|
|