rakica82 -> RE: Februarke 2015 (11.1.2015 8:31:25)
|
Naty dobrodošla. Tudi jaz imam tako kot ti doma že dve punčki, ena so drug teden stara 3 leta in pol ,druga je bila konec novembra dve, ne vemo pa kaj bo tokrat, ker ne sprašujeva. Bi si pa mož želel fantka, to vem[sm=smiley36.gif] Boš imela zdej res majhno razliko, glede vozička pa ne vem, če imaš manjšo doma bi ti voziček za dvojčke prišel prav, da greš lahko vsaj na sprehod z obema. Med mojima je 16 mesecev, sem imela obe pa je tavelika pač moral vse prehodit sama. So bili zato sprehodi, k osmo bile same bolj kratki. Zojeama jaz imam racmanke vse v enem ja, meni so v redu, vidim pa da se jim že malo pozna, da niso več nove, bodo pa preživele še tretjega otroka. Jaz ti priporočam izposojo kompleta pa vidiš kaj ti najbolj ustreza, sestrična od mojega se je odločila za klasične, mi za vse v enem, vsak po svoje. Pa zraven si obvezno kupi tiste podloge za enkratno uporabo, ki jih daš notri, polulane opereš, pokakane v školjko, pa tiste, ki so na roli nujno, en tistih v škatli. Glede poroda pa jaz sem obakrat prišla v porodnišnico par dni pred PDPjem ,ker mi je odtekla voda, odprta 2 oz 3 cm in z nekaj malega popadki, obakrat potem ni šlo nikamor, oziroma prepočasi in sem dobila umetne popadke. Obakrat sem prežievla brez protibolečinskih zadev, nisem bila nič šivana,...v drugo sem bila res konkretno zmartana, ker je trajalo, mala pač ni hotla ven[sm=smiley36.gif]. ampak se da, poslušat babico, koncentirat se na telo in končni rezultat. moje mnenje o epiduralni je pač tako, da to vpliva tudi na otroka, ker je takrat še vedno v tebi in vse kar prejmeš ti dobi tudi otrok.
|
|
|
|