zbadanje v trebuhu (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

klavdijak1 -> zbadanje v trebuhu (19.9.2005 7:32:58)

Tud jest sem ena tistih čakajočih in mam še 6 dni.
Že tri dni me zbada v spodnjem delu trebuha, boli križ in ful večkrat hodim lulat.To niso moji običajni znaki za .
Zdej me pa kar mal skrbi da nimam kakšnega vnetja jajčnikov in če ali je vseeno možno da sem noseča???

Maša26 -> zbadanje v trebuhu (19.9.2005 7:35:35)

Ja pol si pa najbrž noseča.

Kato -> zbadanje v trebuhu (19.9.2005 7:57:13)

Za čestitke je verjetno še prehitro, ampak vseeno
Problem pa je, da ni vse skupaj psiha. Jaz jo pričakujem jutri in tudi nimam klasičnih znakov moje , pa mi je bilo včeraj popoldan tako slabo, da sem mislila, da bom kar umrla (pa ni bila hrana ali kaj drugega).
A je možno, da se mi znaki slabosti pokažejo že prvi mesec?

Stefka -> zbadanje v trebuhu (19.9.2005 8:06:50)

Po mojem je možno.
Ampak prejšnji mesec mi je M zaostajala 12 dni, pa vsi znaki; slabosti, utrujenost, križ, non stop WC... pa na koncu ni bilo nič - tako da zna biti tudi psiha. Vsaj moja je očitno zelo močna .

nelky -> zbadanje v trebuhu (19.9.2005 8:46:19)

Živjo, Klavdijak1!

Sva že dve. Tudi jaz imam testiranje čez 6. dni, torej 25.9., pa čist podobne znake kot ti. Midva z mojim sva ta mesec sicer bolj malo delala na tem, ker opremljava stanovanje in sva bila ob službi kar precej utrujena, a je bilo pa takrat, ko sva, bolj fletno in mogoče ravno pravi čas za . Upajva torej skupaj, če ne bo, bo pa naslednjič, a ne?! Saj smo vztrajne. Enkrat nam bo že uspelo.

Držim pesti zate!

nelky

girly -> zbadanje v trebuhu (19.9.2005 10:57:22)

držim pestke za vse nas!mene špika tud že cel mesec in mi je skoz po malem slabo.upam, da se bo ta mesec prijelo in bomo drugo leto že zibali

lep dan

agnes -> zbadanje v trebuhu (19.9.2005 11:07:24)

klavdijak1, upam da si noseča, sam iz ikušenj lahko rečem, da psiha tudi dela svoje

ur+sa -> zbadanje v trebuhu (19.9.2005 11:44:08)

Stefka, tudi meni se je to ze zgodilo. vsi znaki so ze kazali na to da sem, potem sem pa cakala 1 mesec naredila test. in nic... potem je pa se tardeca prsla .

lana38 -> zbadanje v trebuhu (19.9.2005 11:46:25)

Zelo je podobno zgodnjim nosečniškim znakom. Se je pa tudi meni že zgodilo, da sem vse te znake imela, pa je vseeno prišla M.

lenika -> zbadanje v trebuhu (20.9.2005 18:16:16)

Jaz sem imela tudi špikanje in bolečine v spodnjem delu telesa tam okoli 20. avgusta, torej 10 dni pred M, vedela sem, da to ni tako kot vedno, ker je bila čisto neka nova bolečina, ki je še nisem ponala in kaj je iz tega ratalo...

Stran: [1]