petea -> RE: nemorem ga dat spat! (29.5.2014 14:46:21)
|
IZVIRNO SPOROČILO: CHRISTIN ko je čas za spanje, spat hodi okoli 7:30 do 7:45,prej mi sploh ne znese, potem pa še od 45 do 90 minut pregovarjanja, joka, in uhajanja ven iz postle, pa ga ranica boli, pa prstek, pa nogico namazat, pa pit, pa 3 lulat, pa 7krat zobke umit pa z nosa teče ( itak ker joka)...... sploh nevem kako naj delam da bo nehal to počet, pa mu nikoli ne dovolim ko uide iz postelje da bi bil z nama ker red pač mora bit, in za moje pojme morajo otroci ob taki uri v posteljo tolk stari. Dobro, da vem. Morda mi bo kot babici to prišlo prav. [sm=smiley36.gif] Kot mama se nikakor ne morem strinjati s tabo, da morajo vsi otroci zaspati ob takšni uri. Mojim, razen če so res izčrpani in brez dnevnega počitka, to namreč nikoli ne uspe. Običajno pa gredo spat vsaj uro in pol kasneje od tvoje navedene ure. In to že od malega. IZVIRNO SPOROČILO: CHRISTIN ali kaj delam narobe? Od otroka pričakuješ, da bo brez uspavala lahko enako lepo zaspal kot takrat, ko je še v ta namen imel dudo. Pred redom mora biti občutek varnosti. Pocrtljat, pogovarjat, prebrat pravljico, se družit z njim. Po svojih minutah, ki jih bosta starša namenila le njemu, bo verjetno bolj umirjeno spal.
|
|
|
|