liliana -> RE: ali je res? (26.5.2014 20:09:07)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa IZVIRNO SPOROČILO: gsatalema moj inekcije nikoli ne računa Moj jo je sicer napisal na račun, ampak je račun poslal zavarovalnici. [sm=smiley36.gif] plombico pa odvisno kakšen dan ima... Včasih se mi zdi, da plačam še kakšno za naprej [sm=jezicek.gif] Tak občutek sem imela jaz, ko sem si šla k privatniku delat začasen umeten zob. Enega. Za tisti znesek bi si že vespo lahko kupila. Ajde, rabljeno, ampak vseeno. Pa za nazaj, pa za drugega, pa za storitev, ki ni opravljena.......[sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] Zobozdravniki so svašta delali.....zaračunali storitev tebi in istočasno še ZZZSju......napisali na tvojo kartico še pa še storitev, ki so jih opravili za svoje prijatelje, sorodnike, sorodnikove prijatelje.......sigurno pa niso delali tako, da bi belo plombo na zadnjem zobu plačal zobar iz svojega žepa....... Drugače pa, kot je bilo že predhodno povedano......za prve štiri zobe se bela plomba ne plača, ker jo krije ZZZS.....za vse ostale zobe bele plombe ne krije ZZZS, nekdo jo pa vseeno plača, če je že ne plača tisti, ki jo potrebuje, običajno jo potem plača tisti naivnež, ki rabi belo plombo na prednjem zobu.......
|
|
|
|