pinterest (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Izabelina -> pinterest (24.5.2014 15:07:38)

a ga uporabljate?

Vijoličarka -> RE: pinterest (24.5.2014 15:21:07)

Hvala, dobra tema.

Po pravici povedano, ne vem točno, kaj je to, ampak ko kaj iščem, še posebej kakšne ustvarjalne reči, naletim na ta pinterest in iz tega naprej na kaj zanimivega, nisem nič včlanjena, vse gre preko slik.

Bi pa rada vedela več. Če prav razumem, gre za nekakšne 'spletne priljubljene'? Ampak priljubljene reči si lahko tudi sama shranjujem s pomočjo svojega brskalnika, s pomočjo katerega tudi iščem. Trenutno vidim pintrest kot nekakšen nepotreben vmesnik, ampak mogoče zato, ker ne poznam prednosti. Skratka, firbčna sem.

Izabelina -> RE: pinterest (24.5.2014 16:23:57)

Men je pinterest super ker je ful organiziran in na njem najdeš milijon idej. Izbereš teme, ki te zanimajo (itak jih je ogromno DIY, crafts, kids, education, gardening, fashion - ma res kar češ) in potem brskaš po tematiki, ki te zanima in če ti je neki všeč samo klikneš na slikico in te popelje do izvorne objave, kjer je običajno vse podrobno opisano (navodila, recepti, nasveti)...

lahko tut shraniš tisto, kar ti je všeč za kasneje, če nimaš časa za podroben pogled... lahko objaviš svoje slike, ki vodijo na tvojo stran, če jo imaš in si povečaš obisk...

skratka zame je to ena taka shramba vsega, ful idej in navdiha za karčeš [sm=smiley36.gif]

mateyka -> RE: pinterest (24.5.2014 17:43:33)

ja, ga.

mateyka -> RE: pinterest (24.5.2014 17:49:11)

IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka
Če prav razumem, gre za nekakšne ''''''''spletne priljubljene''''''''?

shranjuje slikce v bistvu. samo slikce majo tud linke do originalne spletne strani. če pa sama naložiš sliko pa pač ne. uporablja se za marsikaj, tudi firme uporabljajo pinterest za objavo svojih slik.

zdej recimo za kaj konkretno zna prav prit - recimo, da bi rada objavila eno sliko na RR; če jo maš na pinterestu, imaš link in ga lahko pripopaš v post (recimo take ploščice/omaro/tapeto/whatever iščem). če jo maš na svojem računalu, moraš pa to sliko prvo na net dat (pinterest anyone?), da jo lahko potem na forum napopaš.
to je en primer. jih je pa še en kup, kot je izabelina napisala..

m_o_i -> RE: pinterest (24.5.2014 17:51:54)

OBVEZNO [sm=bravo.gif]

stran sem slucajno nasla nekaj mesecev nazaj in ne morem brez njega vec[sm=zz_skip.gif]

Paštetka -> RE: pinterest (24.5.2014 17:55:18)

Ja.

ronja -> RE: pinterest (24.5.2014 18:14:25)

Obožujem.

Izabelina -> RE: pinterest (24.5.2014 18:19:55)

a boste kej šerale svoje mape, al vas moram sama poiskat [sm=smiley2.gif]

Vijoličarka -> RE: pinterest (24.5.2014 18:33:07)

Hvala punce. Sem dobila spodbudo, da bolj raziščem. Priznam pa, da sem doslej vse našla z googlom, shranjujem pa najraje ali med priljubljene ali pa na računalnik. OK, sem se prijavila v Huzz.com, ker je bilo tako najlažje shranjevati ideje, posebej navdušena pa nisem.

Bom šla preveriti in mogoče postanem celo entuziast. [sm=smiley1.gif]

Stanislava_ -> RE: pinterest (25.5.2014 10:57:36)

Občasno - ustvarjanje (kvčakanje, pletenje, Fimo, novo leto) in urejanje stanovanja.

josephine27 -> RE: pinterest (25.5.2014 12:39:28)

Tudi jaz občasno, ko rabim kakšno idejo.

Mipka -> RE: pinterest (28.5.2014 11:35:34)

Jaz sem začela, samo je sedaj toliko tega, da enostavno nimam časa za vse!

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (28.5.2014 11:52:29)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

asyka -> RE: pinterest (28.5.2014 13:30:30)

UUUU ja... Pintarest je zakon. Prej sem si vse slikce (predvsem ustvarjanje) shranjevala na računalnik in potem vedno pozabila od kje je kakšna prišla. Tukaj pa si slikce shranim in vedno imam na voljo njen izvor, prav tako si lahko enostavno shranjujem različne tutoriale in nasvete. Prej sem pač imela en kup linkov v googlu,...

Dopade se mi tudi opcija, da lahko slediš mapicam posameznikov, ki vsebujejo tebi zanimivo tematiko, tako, da ponavadi že ko ga odprem najdem kaj kar mi je zanimivo.

Jaz sem se nanj prijavila kar preko FB profila, tako, da dejansko en klik in potem raziskovanjeee [sm=smiley36.gif]

Stran: [1]