|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kovcek xxl
22.5.2014 17:56:45   
malaMravljica
Katere znamke kovckov poznate in so ok. Samsonite vem in jih ze malo ogledujem, bi se kaksno drugo znamko.

Sem jih imela ene precej dobre in ob selitvi oddala, sedaj se mi pa kovca, samo je prepozno. Rabila bi enega velikega, ker manjse imamo, ta velikemu je pa dokoncno odklenkalo.
Pa kaj vam je boljse, tak kot iz nekega blaga, verjetn je poliester oz nekaj podobnega ali tisti "oklep" ki res izgleda plasticen. Tega se niti ne upam kupit, ko gledam vcasih kako letijo kovcki po traku na letaliscu si mislim, da ti tak lahko poci. Saj prijavis skodo, sam frke po letaliscu res ne rabim.
Sedaj smo imeli nekega poceni, se je sicer kar dolgo in kar ok zdrzal, sam sedaj je popolnoma neuporaben in doma se mi nekega poceni niti ne splaca kupovat, so predragi.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kovcek xxl
22.5.2014 20:40:13   
RIJA*
meni so všeč mandarina duck, jih imam en lep komplet frogga, ampak jih ne nosim na letalo, so bolj za takrat, ko gremo z avtom.
za na letalo pa imam potem ene čisto poceni, ki sva jih nabavila v nyc v china townu za bagatelo in moram rečti, da so brez poškodb preživeli že kar nekaj poletov....za na letalo nikoli nič dragega vsekakor...

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kovcek xxl
22.5.2014 21:54:11   
nananaja
Jaz pa mislim, da so ravno trdi kovčki namenjeni za na letala, ker so bolj varovalni, se odrgnejo, počijo pa ne.

Samsonite imajo ceno, ampak tudi top kvaliteto, ob kateri ne rabiš nič skrbet. Ostalih ne poznam.

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kovcek xxl
22.5.2014 22:08:53   
malaMravljica
za z avtom niti ne vzamemo kovcka, tam dam v potovalke al pa tako kot turki user posted image

Za avjon pa ce gremo vsi rabimo en velik in en mal manjsi in malo manjsega imam, ta velik je pa odpovedal nam. Je bil pa kupljen na Tajski in sva res znizala ceno mu in za tisto ceno je bil mega dober, par let in full poletov, nimam pripombe. Samo ce grem tu sedaj enega slabega kupit ne bo tok poceni in se potem ne splaca. Sem vidla enega Samsonite, je velik, barva mi je vsec, ker ga hitro opazis, dobre ocene ima, pa tud ceno kar dobro user posted image In sedaj ko sem gledala te kovcke sem ugotovila, da rabimo tud enga, ki gre se med rocno prtljago. Bom zgleda tok denarja zmetala za kovcke, da bomo pol obubozal in nikamor vec sli user posted image

(odgovor članu nananaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kovcek xxl
22.5.2014 22:09:31   
Stanislava_
Jaz sem za Samsonite. Imam dva, enega kabinskega in enega velikega, in trajata; sploh prvi je naredil juhuhu kilometrov, ampak je še v redu. In imam še enega reklamnega, ki je tudi dober, samo ne vem original znamke.
Pred njima sem imela manjši usnjeni kovček Toko, ampak ni bil moj in žal ne potuje več z mano.

Ko bom kupovala novega, če bo potrebno, bo to spet Samsonite, v najboljšem primeru usnjen.

Od znamk bi gledala še Benetton (meni ljub in na prvi pogled je videti kakovosten), mogoče Delsey, ki je v podobnem rangu kot Samsonite. Če bi iskala najcenejšo varianto, bi bil najbrž tudi rabljen Samsonite.

_____________________________

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kovcek xxl
22.5.2014 22:12:07   
Stanislava_
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Sem vidla enega Samsonite, je velik, barva mi je vsec, ker ga hitro opazis, dobre ocene ima, pa tud ceno kar dobro user posted image In sedaj ko sem gledala te kovcke sem ugotovila, da rabimo tud enga, ki gre se med rocno prtljago. Bom zgleda tok denarja zmetala za kovcke, da bomo pol obubozal in nikamor vec sli user posted image


Kakšna slikca?

Če boste še potovali,  je bolje enega in tistega dobrega, ki traja, vsaj po moje.

_____________________________

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kovcek xxl
22.5.2014 22:54:46   
RIJA*

IZVIRNO SPOROČILO: nananaja

Jaz pa mislim, da so ravno trdi kovčki namenjeni za na letala, ker so bolj varovalni, se odrgnejo, počijo pa ne.



ne bodi tak prepričanauser posted image

ob enem poletu, si je moja prijateljica sposodila tak samsonite, ker bo kao malo bolj fensi user posted image , in je počil...


zgodi se enemu in drugemu....

(odgovor članu nananaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kovcek xxl
22.5.2014 22:56:10   
RIJA*

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

za z avtom niti ne vzamemo kovcka, tam dam v potovalke al pa tako kot turki user posted image




hahaha, viš, meni je pa to grozno, ko pride družina v hotelsko recepcijo s tisoč vrečkami user posted image user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: kovcek xxl
22.5.2014 23:13:51   
malaMravljica
ja caki, dobis slikce, ker enga sem si ogledala, drugega pa ze placala.
Bomo zdej mi ena mega family, kufer na 4 kolesckih, ne pa tko kot nas, ki je imel ze neki casa eno od dveh pokvarjeno in si ga vleku za sabo kot en osel.

najprej sem gledala tega
http://www.koffer-direkt.de/samsonite-tailor-z-4-rollen-trolley-75-cm.html

ampak pol sem narocila tega, full je lahek
http://www.koffer-direkt.de/samsonite-b-lite-4-rollen-trolley-77-cm-lighter-edition-2013.html

in za moza za poslovne lete sem vzela se tega
http://www.koffer-direkt.de/check-in-frankfurt-business-trolley-boardcase-55-cm.html

pa se to, sej nismo grozna familja, ki se prigunca na recepcijo s tisoc vreckami. Ko gremo z avtom gremo na vikend in zaparkiramo na svojem in sam najblizja soseda lahko vidi kaj in kako nosimo iz avta. Pa mislim, da ne gleda in je ne moti.


(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: kovcek xxl
22.5.2014 23:15:33   
RIJA*
ja, ok...na vikend bi tudi jaz ne vlačila kovčka user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: kovcek xxl
22.5.2014 23:16:58   
malaMravljica
takega trdega pa ne bi upala na letalo vzet, ker skor na vsakem letu, ko cakas na svoj kovcek vidis kaksnega zlimanega in v folijo zavitega, ker je ze pocen. Ne vem, moj je reku, da verjetn so toliko casa ok, dokler je tisti mehcalec plastike se ok. Sam verjetn tudi mega slabi niso, drugace jih ne bi prodajali.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: kovcek xxl
22.5.2014 23:19:38   
malaMravljica
ko pa grem na obisk domov k mami pa itak nabasem notri tko, da mi je nerodno in pol kasno brisaco in jakno cez dam, da se ne vidi.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: kovcek xxl
23.5.2014 5:33:16   
Hope2
Mi potujemo ogromno z avionom. Vsi trdi kovcki odpadejo, se poskodujejo, spraskajo, rocaji letijo vstran, predvsem so pa vsi tezki. To pa je za nas zelo velik minus, saj hocemo res maximalno izkoristit tistih 20 oz 30 kil. Sicer imamo dobro izkusnjo z prijavo poskodbe, saj smo dobili povrnjeno se vec, kot je kovcek vreden, ampak kot sem rekla so najbolj neidealni.

Najbolj idealna zadeva za nase potrebe so take torbe-kovcki. http://www.victorinox.com/ch/product/Travel-Gear/Category/Collections/CH-97-2-0/CH-22-Tourist/31303900
http://www.victorinox.com/ch/product/Travel-Gear/Category/Collections/CH-97-2-0/Alpineer/31303601
Trdno spodnje dno in mehko zgornje, predvsem pa tele sponke ob strani, kot dodatna zascita za zadrgo. Prej smo imeli eno no name firmo, je malo slabsa kvaliteta, ampak je se vedno prezivela ogromno letov v roku 5 let (se zdaj 1x na leto v uporabi-ker je res ogromna). Imamo pa zdaj vec v uporabi take iz zgornjega linka, tudi ze nekaj casa in so se vedno kot novi.
Prednost tehle torb je tudi, da jih lazje spravis vec v pretljaznik, bolj natisnes.... V spodnje trdno dno damo tudi steklenice ali stvari, da se ne lomijo, meckajo, zgoraj pa pac druge. Veliki okorni trdi kovcki, zasedejo ogromno placa in jih tezko tlacisuser posted image . Pa tele torbe lahko se dodatno povecas, medtem ko vecina kovckov ima fiksen volumen.

V glavnem pri nas tipicni kovcki odpadejo. Pa naj je samsonite ali karkoli.

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 23.5.2014 5:43:31 >

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: kovcek xxl
23.5.2014 5:40:06   
Felicita
Moje izkušnje (referenca - v letu 2013 narejenih 45.000 letalskih milj): Trd Samsonite za check-in partljago, mehek za v kabino. oboje na štirih kolesih. Oboje temne barve oz. vsaj ne svetle user posted image

Jest sem se do lani blazno smejala vsem ljudem, ki so zapravljali nekajsto evrov za samsonite kufre. Moj je bil od kitajcev s Krfa, držal je leta in leta, avione in ne vem kaj še vse. Odlično se je obnesel, ampak potoval je bolj ko ne po adriinih čarterjih. Dokler se ni več - seveda v najpomembnejšem trenutku mu je odletelo kolo. Potem sem zaradi selitve kupila nekaj malo boljšega, ampak spet, po treh poteh se mu je začelo načenjati blago (ni se strgal, samo vrhnja plast je izgledala, kot bi jo nekaj načenjalo... pa mu nisem več zaupala). Potem sem se odločila, da če bom tolko po avionih, definitivno rabim soliden kufer, pa sprobajmo. Kupila sem tole: http://www.toko.si/izdelek/002666/kovcek-spinner-essensis-69cm-burgundy In medtem ko zgleda super neugledno (= umazano in popraskano), mu ne manjka še čisto nič. Je pa lahek, vodljiv, znotraj pa super razdeljen (ena stran se zapne s pasom, druga pa s pregrado iz blaga). Pa tudi še nikogar ne poznam, ki bi mu plastičen kovček počil - kolegica ima starega samsonite, kupljenega 2000, ki je 6 let letel 4x letno us - slo, pa še na vse ostale poti, pa je še vedno nedotaknjen (kar se integritete tiče, seveda je popraskan in umazan).

p.s.: tista folija? to ne zavijejo na letališču (če se kovček raztrga, ga dobiš v banjici lepo raztrganega, nič ga ne zavijajo in vračajo stvari noter), ampak si ga ljudje zavijejo sami ( http://www.cnbc.com/id/101545775 ) - zaradi varnosti, pa da otežijo delo raznim carinam in podobnim pregledovalcem prtljage. Tudi na brniku imamo avtomat za zavijanje, ampak ga še nisem videla funkcionirat user posted image

< Sporočilo je popravil Felicita -- 23.5.2014 5:42:00 >


_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: kovcek xxl
25.5.2014 12:47:41   
jaz_sem_jaz
Mi imamo enega American Taurister(od Samsonite), xxl- ogromen je(za vse tri spakiram notri cunje), kupljen lani za malo čez 100 eur.
Zdaj (šele) drugič na počitnicah z njim, pa se je že zadrga pokvarila.
Tako, da ni lih hvale vreden.:(

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: kovcek xxl
25.5.2014 12:52:32   
jaz_sem_jaz
Imam pa zanimivo izkušnjo z "ala kitajskimi" kovčki... sem si ga sposodila za dopust v Grčiji- posojiteljici je odlično služil nekaj časa, meni pa- takoj, ko sem šla na trajekt za Grčijo, mi je odpadlo kolo.:(
Ni bil več vozen, pred mano pa še dva trajekta in dva avtobusa(v eno smer, kovček pa poln in težak.
Še sreča, da sem potem v oči padla enemu fantu, ki mi ga je nosil vso pot tja in nazaj.
Posojiteljici pa sem mogla kupiti nov kovček.
Zato se tega več ne grem. Raje kvaliteta. Čeprav me je zdaj tud moj Americam Tourist pustil na cedilu.

(odgovor članu jaz_sem_jaz)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: kovcek xxl
26.5.2014 11:27:13   
nananaja

IZVIRNO SPOROČILO: RIJA*


IZVIRNO SPOROČILO: nananaja

Jaz pa mislim, da so ravno trdi kovčki namenjeni za na letala, ker so bolj varovalni, se odrgnejo, počijo pa ne.



ne bodi tak prepričanauser posted image

ob enem poletu, si je moja prijateljica sposodila tak samsonite, ker bo kao malo bolj fensi user posted image , in je počil...


zgodi se enemu in drugemu....

Tko je rekel trgovski potnik par let nazaj, ko sem delala v trgovini, meni so bili tisti stari plastični Samsonite ultra grdi, sedaj so vsaj malo design popravili...

Plastika poči, ko je stara, izgubi prožnost. To je znano dejstvo. Potem pa odvisno od vrste plastike, kako dolgo drži, zagotovo novena večno.

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: kovcek xxl
26.5.2014 11:31:30   
nananaja

IZVIRNO SPOROČILO: jaz_sem_jaz

Mi imamo enega American Taurister(od Samsonite), xxl- ogromen je(za vse tri spakiram notri cunje), kupljen lani za malo čez 100 eur.
Zdaj (šele) drugič na počitnicah z njim, pa se je že zadrga pokvarila.
Tako, da ni lih hvale vreden.:(

Reklamacija?

(odgovor članu jaz_sem_jaz)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?
Pri opremljanju otroške sobe za šolarja je ključno ustvariti funkcionalen delovni kotiček, poskrbeti za organizacijo, pr...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?