MTFP -> RE: vprašanje za ženske (20.5.2014 7:13:27)
|
IZVIRNO SPOROČILO: nike28 pozabil sem napisat, da se zadnje čase dosti prekregava. Misli da jo varam s sodelavko in da se dobivam z bivšo na popoldanskih kavicah. Tudi če kam grem, pa samo do Lidla ki je 200m stran, me vsaj dvakrat kliče kje sem in, da bi rada klepetala, da nebom kakšne spoznal. Me še z enim otrokom hoče privezat nase, se zasigurat tako, da sem samo njen? Sej sem samo njen a nevem s kje to kar naenkrat. Mislim, da je vsa tezava ravno tukaj... Mislim, da bi najprej morala zaceti resevati na njeni ljubosumnosti? Je ze od nekdaj taka, ali je postala sedaj? Morda ti delas ona pa doma in ima prevec casa za razmisljati? Po moznosti bere se kake forume, kjer vsi po vrsti zatrjujejo, da zvesti ne obstaja...., ali pa ima kak razlog? Predvidevam, da res to pocne zato, da bi te imela zase, da bi okolici (oz. pravim ali namisljenim tekmicam "dokazala" da si se vedno njen... Moje mnenje je, da morata res najprej odkriti vzroke, najboljsa resitev bi bila obisk kakega terapevta... Veza brez zaupanja pelje slej kot prej v pogubo... Ni lahko ne tebi, ce te po krivem obtozuje, kakor ni lahko njej, ko jo vedno ko te ni ob njej napadejo grde misli. Otrok res ne bo resil nobene tezave, le poglobil bo nezaupanje med vama... S tvoje strani, ker si je izbrala podel nacin za dosego svojih ciljev, z njene pa tudi ljubosumnost zaradi tega ne bo minila... Poskusaj jo razumeti (ceprav tezko), probita z lepim pogovorom in kot sem rekla z obiskom terapevta, ker ce zelite biti srecna druzinica mora najprej zaupati tebi in ti njej... Tega pa pri vama ni....
|
|
|
|