Vinjeta (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

muco -> Vinjeta (16.5.2014 20:18:48)

Če npr. avgusta prodaš avto na katerem imaš vimjeto za 220 eur in kupiš nov avto, ...je kaka možnost dobiti drugo vinjeto, če maš račun , al moraš novo kupit ? [sm=hudicek1.gif]220 eur za tri mesce !!!

RIJA* -> RE: Vinjeta (16.5.2014 20:24:24)

kaj pa, če se ti zlomi steklo?

no, samo vprašam....

malaMravljica -> RE: Vinjeta (16.5.2014 20:33:06)

Verjetno mislis, ce se ti steklo razbije a ne.

Ne vem odgovora ampak en predlog. Ce so vinjete take kot avstrijske in svicarske potem jo s fenom segrejes in das stran in jo zaflikas v nov avto. Ce pa so slovenske vinjete kaj posebnega potem pa ne vem. Ce se ne vozis vsak dan po AC poskusis nekako prit skozi, a ne velja vinjeta za l 2015 ze v decembru 2014? Pol mas mesec manj.

Izabelina -> RE: Vinjeta (16.5.2014 20:41:03)

al pa počakaš s prodajo avta?
al pa vklučiš ceno vinjete v prodajo?

liliana -> RE: Vinjeta (16.5.2014 20:41:06)

IZVIRNO SPOROČILO: RIJA*

kaj pa, če se ti zlomi steklo?

no, samo vprašam....

Če se ti zlomi steklo zahtevaš na DARSu nadomestno vinjeto (dokazuješ z računom o popravilu stekla in izpolniš poseben obrazec)......če prodaš avto, vinjeta gre z avtom in si ti kupiš za novi avto novo vinjeto......

liliana -> RE: Vinjeta (16.5.2014 20:41:56)

IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

Tako ja....

LuLu -> RE: Vinjeta (16.5.2014 20:47:44)

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

Tako ja....

najboljše je tako

asyka -> RE: Vinjeta (16.5.2014 21:05:06)

Midva sva iz starega avta vinjeto prelepla na novega. Veljavna je bila 3 mesece in niti ne vem kako bi jo vrednotila, ker sva avto prodala enemu šipčilačipčip prodajalcu avtomobilov, kaj je pa pol on naredil z njim pa ne vem [sm=smiley36.gif]

Nisva se upala sama tega lotit, sva pa izvedela da to delajo na enem servisu za avtostekla tukaj v MB. Trajalo je 5 minutk in stalo 5€. Nama je pa tisti od katerega sva kupila "nov" avto sam to predlagal. On dela na AMZS in je sicer rekel, da naj kr sama to narediva. Z enim fejst vročim fejnom sfenava vinjeto z zunanje strani in jo potem s širokim špohtlom previdno daš dol... No, nisva zbrala poguma, sva raje reskirala 5€ [sm=smiley36.gif]

hubi -> RE: Vinjeta (18.5.2014 16:45:28)

Jaz sem kupila novo in poslala račun in folijo na Dars z obrazložitvijo, da sem kupila nov avto in da potrebujem novo vinjeto. Stroške so mi celoti povrnili. Je bilo pa v maju, torej bi kupovala novo za več kot pol leta. Pokliči jih in vprašaj.

Stran: [1]