Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj najkasneje jeste? 19.5.2014 11:09:41
|
|
|
|
HuAnita
|
Večerja najkasneje ob 19h, zame in za deco, poleti morda do 20.h. Bolj kot ura zadnjega obroka se mi zdi pomembno kaj/koliko poješ čez dan - ni res, da se 'večerna' hrana bolj nalaga, ampak si lahko odvečne kg začnemo 'nalagati' že pri kosilu :-) Gledam, da je več obrokov čez dan, da je zajtrk vedno doma, da pojedo dovolj sadja vsi v družini, pa da je obrok + vsaj 2 uri NIČ (da se trenušni slinavki ne zmeša:-))
|
|
|
|
RE: Kdaj najkasneje jeste? 19.5.2014 13:03:19
|
|
|
|
Izabelina
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina sm pa včeri šla po dveh letih laufat, to pa tut neki šteje vpliv te teme? ne, k sm tekla en dan predn se je tema odprla, no mogoče sm pa jasnovidna
|
|
[Brisano sporočilo] 23.5.2014 10:50:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kdaj najkasneje jeste? 26.5.2014 20:23:07
|
|
|
|
Kerensa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja povečerjek. Izraz, ki si ga velja zapomniti. IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana In ker grem veckrat zvecer laufat, pridem domov lacna kot volk in potem pac jem, tudi od 10-ih. Full efekta potem od tega laufanja, a? Drugače pa... jem, ko sem lačna... moj želodec nima pojma, koliko je ura... meni se pa fučka.
|
|
RE: Kdaj najkasneje jeste? 26.5.2014 20:50:56
|
|
|
|
skuštrana
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana In ker grem veckrat zvecer laufat, pridem domov lacna kot volk in potem pac jem, tudi od 10-ih. Full efekta potem od tega laufanja, a? Drugače pa... jem, ko sem lačna... moj želodec nima pojma, koliko je ura... meni se pa fučka. Kerensa, mišice, mišice
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?