5. roj dan (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

mini86 -> 5. roj dan (15.5.2014 14:10:54)

kaj kupiti 5 letniku..

ok on bi neke pištole pa frače..

a je še kej tazga pa da se ne spomnem..ostale stvari ga zanimajo že zelo dolgo in se je potem kar nekaj od tega že nabralo-ala gasilci, dinozavri..
morm pa nest na morje k ma tam roj dan

LuLu -> RE: 5. roj dan (15.5.2014 14:12:20)

lego [sm=smiley36.gif]

mini86 -> RE: 5. roj dan (15.5.2014 14:14:19)

ne vem če je od lani že zrel za to[sm=smiley1.gif]oz jaz za pospravljanje in iskanje pogubljenih stvari[sm=smiley36.gif]
mam še od parih let nazaj k so bli te lego kompleti v sparu na točke jih v kleti pa mislim da še ni..mogoče next year k bo meu svojo sobo..

mateyka -> RE: 5. roj dan (15.5.2014 14:28:07)

zakaj ne vodnih pištol? sej je poletje in morje.. [sm=smiley1.gif]

https://www.youtube.com/watch?v=LIKEGz_0j18

mini86 -> RE: 5. roj dan (15.5.2014 14:40:32)

Ne vodna pištola ni ok..on bi neke max steel al neki tazga

Vodne čist podpiram-se js Sm mela svojo..sam a Sm čudna če mi ni ok darilo vodna pištola..ampak v tem smislu da bi jo tako al tako dubu k je poletje..joooooj spet kompliciram

LuLu -> RE: 5. roj dan (15.5.2014 15:10:57)

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

joooooj spet kompliciram

6x zadihaj, premisli, kake vse možne odgovore boš dobila na RR in zaključi sama [sm=smiley36.gif]

saj veš, pri tebi bo tako prej rešeno...

mini86 -> RE: 5. roj dan (15.5.2014 15:16:32)

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

joooooj spet kompliciram

6x zadihaj, premisli, kake vse možne odgovore boš dobila na RR in zaključi sama [sm=smiley36.gif]

Matr Sm že predolgo na rr[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Sam mi je doukcas bit doma z zlomljeno nogo pa maj ful časa pa to[sm=smiley36.gif]

LuLu -> RE: 5. roj dan (15.5.2014 15:28:26)

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

joooooj spet kompliciram

Matr Sm že predolgo na rr[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Sam mi je doukcas bit doma z zlomljeno nogo pa maj ful časa pa to[sm=smiley36.gif]

sem še mislila dodati ja, ... "razen, če ti je tak dolgčas, da bi rada brala odgovore..." [sm=smiley36.gif]

mini86 -> RE: 5. roj dan (15.5.2014 15:41:23)

tok mi je doukčas da sam še prstov si v oči ne tlačm[sm=zmeden.gif]

malaMravljica -> RE: 5. roj dan (15.5.2014 15:58:01)

kaj kolo al pa skiro ze ima. Ce je tip za to
Al pa ce rad igra nogomet mogoce gol za na vrt
ce rad zogo nabija lahko tudi kos za kosarko
Ne vem kaj ga zanima, moj je za bozicno darilo dobil letalo do Playmobila in je full popularno in zelo lepo darilo pravzaprav

Hope2 -> RE: 5. roj dan (15.5.2014 16:00:43)

Nas 5 letnik je nor na lego. Ampak npr ninjago (imajo sablje), star wars (pistole), ninja turtle, cas_tle (vitezi), chima... Nas se ful zaigra s temi figurcami. Sestavil je sicer tudi raketo, gasilsko postajo, big ben.... pa se pol ninje in vitezi podijo in sabljajo po teh zgradbah.... vozijo gasilski avto... na mojo sreco si nas ze sam zlozi, pa tudi zelo pazi. EDino nic ne najde, mu moram jaz iskat, ce kak del izgubi[sm=lev.gif]. Nas bi tudi samo sablje, pistole in tako s temi lego kockami narediva nek kompromis[sm=smiley36.gif]

Dinozavri so ze preteklost[sm=smiley36.gif]

Stanislava_ -> RE: 5. roj dan (15.5.2014 18:25:59)

Navijalke za lase.

Paštetka -> RE: 5. roj dan (15.5.2014 18:31:41)

Evo tole mojo knjigo:

http://www.220stopinjposevno.com/zabava-na-izgubljenem-otoku.html

[sm=smiley1.gif]

Pa mu kupiš kaj piratskega, pa se odpravita iskat skrit zaklad. Vse malo zaviješ v zgodbo in bo zaklad lahko tudi darilo. Poleg tega si s knjigo lahko krajšata urice na dopustu, saj imaš noter opisane igre, ideje za ustvarjanje, luštni zgodbo in še kaj.

V glavnem se prelevita v morskega pirata in raziskujeta cel dopust [sm=smiley36.gif]

Ti jo pošljem brez poštnine [sm=jezicek.gif]

mateyka -> RE: 5. roj dan (15.5.2014 18:40:03)

ne vem zakaj je tako popularno dandanes dajat eno FUL specialno darilo za rojstvni dan, če sam nima želje - ker bo pištolo dobil za poleti, naj to ne bo darilo za roj. dan, ker je preveč vsakdanje [sm=zmeden.gif] men je to snobovsko razmišljanje...

pa ne me narobe razumet - nimam proti specialnim ali dražjim darilom. samo mora bit smiselno. recimo naša že eno leto sanja in prosi za Fire Godzilo iz SH monsters art kolekcije in je okol 70€ - pa smo ji jo zdaj naročili iz japonske za rojstni dan. po enem letu fokusa si imho to zasluži (vmes pa res nismo kupovali večjih in dražjih igrač). [sm=smiley1.gif]
samo če ne bi vedeli kaj naj ji kupimo, ker si ne bi nič konkretno "izpolnljivega" želela, bogve da si ne bi pomišljala kupit vodne pištole, če bi vedela, da je bo vesela in se bo zabavala ob njej. in hej - ene pištole niso poceni, mind you. taboljše niso glih poceni..

koala -> RE: 5. roj dan (15.5.2014 18:40:21)

Skiro, rolka, rolerji?

mateyka -> RE: 5. roj dan (15.5.2014 18:43:21)

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Evo tole mojo knjigo:

http://www.220stopinjposevno.com/zabava-na-izgubljenem-otoku.html

[sm=smiley1.gif]

Pa mu kupiš kaj piratskega, pa se odpravita iskat skrit zaklad. Vse malo zaviješ v zgodbo in bo zaklad lahko tudi darilo. Poleg tega si s knjigo lahko krajšata urice na dopustu, saj imaš noter opisane igre, ideje za ustvarjanje, luštni zgodbo in še kaj.

V glavnem se prelevita v morskega pirata in raziskujeta cel dopust [sm=smiley36.gif]

Ti jo pošljem brez poštnine [sm=jezicek.gif]

hej, pirati in poletje, morje [sm=smiley20.gif]

aprilčica07 -> RE: 5. roj dan (15.5.2014 18:45:36)

Otroci so sicer različni, ampak naš je bil pri 5 nor na lego kocke (ljubezen še traja tudi zdaj pri 7-ih). Trenutno je navdušen nad Lego chima serijo.
Sicer pa pri mnenjih delim Mateykino mnenje; zakaj ne vodne pištole, če si jo želi? Meni je bistveno, da se otrok razveseli darila in to je to.

Stanislava_ -> RE: 5. roj dan (15.5.2014 18:47:53)

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

ne vem zakaj je tako popularno dandanes dajat eno FUL specialno darilo za rojstvni dan, če sam nima želje -

Se več kot strinjam.

Naša punčkasta punca dobi praznovanja, in to je njej najbolj glavno, da se fešta [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Igrač zadnja leta od naju ne dobiva za rojstni dan, ostanejo bolj za novo leto - do takrat se tudi želje naberejo. Poleti pa fešta [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]..darila pa kar po naši izbiri in ji je za zdaj všeč. Pa od mene vedno lep šopek rožic.

Paštetka -> RE: 5. roj dan (15.5.2014 18:49:24)

Moj je tudi bil nor na lefo. Toliko, da je zložil, mati je potem brisala prah, dokler niso razpadale vse kreacije ... V glavnem doma imam vsaj 30 različnih kreacij, enkrat zloženo in pospravljeno. Z manjkajočimi posesanimi deli ... Pa še vedno so nove škatle v trgovini aktualne ... Jok brate! Sem vse modele zmetala v eno veliko škatlo, zdaj pa išči in sestavljaj kaj želiš. [sm=smiley36.gif] pa je ta varianta še najbolj pametna, sploh kar se krativnosti zlaganja tiče.

nananaja -> RE: 5. roj dan (15.5.2014 19:05:25)

ne vem če je od lani že zrel za to[sm=smiley1.gif]oz jaz za pospravljanje in iskanje pogubljenih stvari[sm=smiley36.gif]
mam še od parih let nazaj k so bli te lego kompleti v sparu na točke jih v kleti pa mislim da še ni..mogoče next year k bo meu svojo sobo..

Lego je čist primerno darilo za petletnika, hkrati pa, če si tega res želi, izvrstna šola pospravljanja - midva sva jima rekli, da pri sesanju nič ne paziva, če kaj posesava (v resnici popaziva). -je pa res, da so bile legice velika želja, če tvoj nima želje po tem, jih mogoče ne bo pazil.
Ampak moraš kupit točno take, kot si jih želi, ne kar ene splošne. Tiste v kleti gotovo niso chima, star wars... mogoče jih res daš kasneje.

Sicer so pa prišli odgovori: karkoli sezonskega, blazine, deske za plavat, tematske brisače, pištolce za vodo, žoge... skiro, rolerji...

mini86 -> RE: 5. roj dan (15.5.2014 19:49:21)

Ma ne on si ne zeli vodne pistole-ne vem kje je zdaj to prišlo ven..je samo izbiram ideje sedaj,mam se dva rojstna dneva pet letnikov poleg svoja in kolegi in babice zmeraj vprašamo kaj si zeli

mateyka -> RE: 5. roj dan (15.5.2014 20:08:28)

želi si pištole - in če je možna vodna, zakaj pa ne vodno?

mateyka -> RE: 5. roj dan (15.5.2014 20:10:43)

ej, moja pri 4 letih:
ena teta: a rojstni dan boš mela?
tamala (veselo): ja!
ena teta: kaj si pa želiš?
tamala: torto!
ena teta: ja ja, to že - ampak za darilo?
ena teta: poleg torte, kaj še?
tamala (prej še orenk pomisli): torto!

[sm=jezicek.gif]

LuLu -> RE: 5. roj dan (15.5.2014 20:19:35)

ej, moja pri 4 letih:

[sm=jezicek.gif]

3 torte? mislim, da to pa je specialno darilo [sm=smiley36.gif].. ampak ima pa močno željo [sm=smiley36.gif]

Stanislava_ -> RE: 5. roj dan (15.5.2014 21:19:37)

ej, moja pri 4 letih:

[sm=jezicek.gif]

Ona je pa iz istega filma kot naša - to je višek rojstnega dne, torta in fešta.

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>