mojcaziga -> RE: izposoja rimske toge - je kje možno????? (13.5.2014 11:35:56)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Ni zakaj:). Meni se zdi dostikrat lažje kaj naredit kot pa okoli skakat za dobit (pa še ceneje je:)... Pa to sem glih zadnjič gledala, ker me je starejša zadnjič nahecala, da bi rada mela temo o Emoncih (so meli v šoli in zdaj jo zanima - in kdo sem jaz, da branim svojemu otroku zanimanje, a ne?:D - valjda to pomeni, da bomo delale tazanimive stvari od emoncev in toga je seveda zanimiva:) in sem šla pogledat na stran od muzeja in potem dobila par idej dalje in se še sama kaj naučila... skratka, otroci so zakon:) Zato sem prej vprašala, ker če bi se šlo za kako zelo resno zadevo, potem že moraš met pravo avtentično zadevo, za šolsko predstavo, bo pa verjetno tudi impro ok:). Evo, sem ti našla še navodila za togo:). Če ne drugega, se bosta zabavala ob izdelavi, vsaj mi se vedno:). Hvala še enkrat. Ne gre za predstavo, ampak govorni nastop pri zgodovini. Izbral si je rimsko družino in kar 30% ocene je izvirnost predstavitve. Rimljane si je izbral, ker so mu zanimivi in ker je prišel na misel, da bi se lahko oblekel v togo.Sicer je rekel, da bo delal sam, me je pa prosil za pomoč pri šivanju - to kar mi gre najmanj od rok [sm=smiley13.gif] Ampak s temi linki verjamem, da bo zmogel celo sam. lp
|
|
|
|