Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko vas bo spremljalo Evrovizijo? 8.5.2014 23:01:58
|
|
|
|
nejcko
|
V finale gremo
|
|
|
|
RE: Koliko vas bo spremljalo Evrovizijo? 8.5.2014 23:02:40
|
|
|
|
mateyka
|
men je tud dobra, samo moj mož je po 30 sekundah (ne da bi vedel kaj posluša) izjavil: evrovizijska pesem. a se sjećate? https://www.youtube.com/watch?v=Ucx6KhD9fMo
|
|
|
|
RE: Koliko vas bo spremljalo Evrovizijo? 8.5.2014 23:11:20
|
|
|
|
Vijoličarka
|
A Eurosong je danes? Čisto sem izgubila nit, čeprav sem včasih res redno gledala, zadnjih deset let bolj slabo sledim - par let nazaj sem še preposlušala pesmi na internetu, zdaj pa že kar pozabljam, da to tekmovanje sploh obstaja. Bom pa šla preveriti, če je bilo kaj zanimivega, ker ponavadi se najde kakšen biser. Katera Tinkara nas pa zastopa? A Kovačeva? Prav sram me je, moram malo prevohati okoli, da ne bom tako za luno.
|
|
RE: Koliko vas bo spremljalo Evrovizijo? 8.5.2014 23:18:29
|
|
|
|
Vijoličarka
|
OK, našla. Ja, Kovačeva Tinkara je. Pesem je solidna, kakšnega globokega vtisa ni naredila name, je pa odlično odpeta. Mogoče mi bo sčasoma kaj bolj prirasla k srcu.
|
|
RE: Koliko vas bo spremljalo Evrovizijo? 9.5.2014 0:33:00
|
|
|
|
Vijoličarka
|
Posipam se s pepelom. Preposlušala sem prvi in drugi polfinale. Tinkara je imela v drugem polfinalu težko delo, ker je prav v drugem polfinalu nastopalo več boljših izvajalcev, z boljšimi pesmimi, kot v prvem. Tinkara je bila veleodlična, kot vedno. Pesem sama mi je še vedno bolj solidna, kot kaj posebnega, ampak njena izvedba v živo pa je, vsaj po moje, takoj za Avstrijo in Avstrija je par nadstropij nad ostalimi, kar se interpretacije tiče. Njena izvedba in energija je pesem povzdignila visoko in finale si je zaslužila. Upam, da ji bo šlo dobro tudi naprej.
< Sporočilo je popravil Vijoličarka -- 9.5.2014 0:34:50 >
|
|
RE: Koliko vas bo spremljalo Evrovizijo? 9.5.2014 7:32:05
|
|
|
|
bskrle
|
Meni je Tinkara svetovna - tako samozavestno, prepričljivo je zapela in si finale zaslužila
|
|
RE: Koliko vas bo spremljalo Evrovizijo? 9.5.2014 7:33:12
|
|
|
|
bskrle
|
Vijoličarka, pod tvoj drugi komentar se lahko le podpišem, ful dobr si napisala
|
|
RE: Koliko vas bo spremljalo Evrovizijo? 9.5.2014 7:55:24
|
|
|
|
malaMravljica
|
Juhuuuu.. v finalu smo. Jaz pa kot pav ponosna, Tinkara pac zna, ne zlezes pod mizo in se delas, da za to x y dezelo se nisi slisal. Full lepo je zapela, pa tak samozavesten nastop.
< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 9.5.2014 7:59:43 >
|
|
|
|
RE: Koliko vas bo spremljalo Evrovizijo? 9.5.2014 7:57:55
|
|
|
|
malaMravljica
|
Pa dobro no, kaj je pa zdej iks ipsilon tok pohujsana in no go beseda, da se jo da v zvezdice. Dejte se skulirat na rr pa rajsi kaj bolj potrebnega uredite, tam imate dela se in se.
|
|
|
|
RE: Koliko vas bo spremljalo Evrovizijo? 9.5.2014 21:26:21
|
|
|
|
Stanislava_
|
Finale, bravo Tinkara!
|
|
RE: Koliko vas bo spremljalo Evrovizijo? 10.5.2014 8:46:38
|
|
|
|
mamica deklicam
|
bo treba danes navijat ne pozabite, prenos se začne ob 21h
|
|
|
|
RE: Koliko vas bo spremljalo Evrovizijo? 10.5.2014 12:30:38
|
|
|
|
nejcko
|
Bomo navijali, bomo, za Tinkaro, seveda. Drugače pa sta moja favorita Nizozemca, tudi za njiju bom navijala
|
|
|
|
RE: Koliko vas bo spremljalo Evrovizijo? 10.5.2014 22:26:19
|
|
|
|
mamica deklicam
|
nama so trenutno še najbolj všeč Francozi.
|
|
|
|
RE: Koliko vas bo spremljalo Evrovizijo? 11.5.2014 11:38:58
|
|
|
|
anjasa
|
In zmagala je Avstrija. Kaj čmo naslednje leto smo mi na vrsti.
|
|
|
|
RE: Koliko vas bo spremljalo Evrovizijo? 11.5.2014 12:22:33
|
|
|
|
ZARA
|
Joj, ne spremljem že leta.
|
|
RE: Koliko vas bo spremljalo Evrovizijo? 11.5.2014 12:23:16
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: anjasa In zmagala je Avstrija. Kaj čmo naslednje leto smo mi na vrsti. To rečejo vsako leto.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?