RE: Koliko vas bo spremljalo Evrovizijo? (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

nejcko -> RE: Koliko vas bo spremljalo Evrovizijo? (8.5.2014 23:01:58)

V finale gremo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

mateyka -> RE: Koliko vas bo spremljalo Evrovizijo? (8.5.2014 23:02:40)

men je tud dobra, samo moj mož je po 30 sekundah (ne da bi vedel kaj posluša) izjavil: evrovizijska pesem.

a se sjećate?
https://www.youtube.com/watch?v=Ucx6KhD9fMo

Vijoličarka -> RE: Koliko vas bo spremljalo Evrovizijo? (8.5.2014 23:11:20)

A Eurosong je danes? Čisto sem izgubila nit, čeprav sem včasih res redno gledala, zadnjih deset let bolj slabo sledim - par let nazaj sem še preposlušala pesmi na internetu, zdaj pa že kar pozabljam, da to tekmovanje sploh obstaja. Bom pa šla preveriti, če je bilo kaj zanimivega, ker ponavadi se najde kakšen biser.

Katera Tinkara nas pa zastopa? A Kovačeva? Prav sram me je, moram malo prevohati okoli, da ne bom tako za luno.

Vijoličarka -> RE: Koliko vas bo spremljalo Evrovizijo? (8.5.2014 23:18:29)

OK, našla. Ja, Kovačeva Tinkara je. Pesem je solidna, kakšnega globokega vtisa ni naredila name, je pa odlično odpeta. Mogoče mi bo sčasoma kaj bolj prirasla k srcu.

Vijoličarka -> RE: Koliko vas bo spremljalo Evrovizijo? (9.5.2014 0:33:00)

Posipam se s pepelom. Preposlušala sem prvi in drugi polfinale. Tinkara je imela v drugem polfinalu težko delo, ker je prav v drugem polfinalu nastopalo več boljših izvajalcev, z boljšimi pesmimi, kot v prvem.

Tinkara je bila veleodlična, kot vedno. Pesem sama mi je še vedno bolj solidna, kot kaj posebnega, ampak njena izvedba v živo pa je, vsaj po moje, takoj za Avstrijo in Avstrija je par nadstropij nad ostalimi, kar se interpretacije tiče. Njena izvedba in energija je pesem povzdignila visoko in finale si je zaslužila. Upam, da ji bo šlo dobro tudi naprej.

bskrle -> RE: Koliko vas bo spremljalo Evrovizijo? (9.5.2014 7:32:05)

Meni je Tinkara svetovna - tako samozavestno, prepričljivo je zapela in si finale zaslužila[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

bskrle -> RE: Koliko vas bo spremljalo Evrovizijo? (9.5.2014 7:33:12)

Vijoličarka, pod tvoj drugi komentar se lahko le podpišem, ful dobr si napisala

malaMravljica -> RE: Koliko vas bo spremljalo Evrovizijo? (9.5.2014 7:55:24)

Juhuuuu.. v finalu smo. Jaz pa kot pav ponosna, Tinkara pac zna, ne zlezes pod mizo in se delas, da za to x y dezelo se nisi slisal. Full lepo je zapela, pa tak samozavesten nastop.

malaMravljica -> RE: Koliko vas bo spremljalo Evrovizijo? (9.5.2014 7:57:55)

Pa dobro no, kaj je pa zdej iks ipsilon tok pohujsana in no go beseda, da se jo da v zvezdice. Dejte se skulirat na rr pa rajsi kaj bolj potrebnega uredite, tam imate dela se in se.

Paštetka -> RE: Koliko vas bo spremljalo Evrovizijo? (9.5.2014 18:14:26)

Ok. Je kje na jutubu to videt/slišat? [sm=smiley1.gif]

Vijoličarka -> RE: Koliko vas bo spremljalo Evrovizijo? (9.5.2014 18:57:35)

Prvi polfinale, play lista:

https://www.youtube.com/watch?v=ChkJpnOgIwQ&list=PLmWYEDTNOGUKmWVFgawRdQBeexOP2U688

Drugi polfinale ( z našo Tinkaro) play lista:

https://www.youtube.com/watch?v=Qxi5C-lGX2Y&list=PLmWYEDTNOGUJ8KuAGTgdUNhwTBY8j_FAu

Uživaj!

Paštetka -> RE: Koliko vas bo spremljalo Evrovizijo? (9.5.2014 20:20:42)

Hvala. Sem pogledala. Tisti posnetek od zgoraj navzdol, ko izgleda kot da s flauto meša kroge je ti dlake dvigne.

Stanislava_ -> RE: Koliko vas bo spremljalo Evrovizijo? (9.5.2014 21:26:21)

Finale, bravo Tinkara! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

mamica deklicam -> RE: Koliko vas bo spremljalo Evrovizijo? (10.5.2014 8:46:38)

bo treba danes navijat[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

ne pozabite, prenos se začne ob 21h

nejcko -> RE: Koliko vas bo spremljalo Evrovizijo? (10.5.2014 12:30:38)

Bomo navijali, bomo, za Tinkaro, seveda.

Drugače pa sta moja favorita Nizozemca, tudi za njiju bom navijala [sm=smiley36.gif]

Paštetka -> RE: Koliko vas bo spremljalo Evrovizijo? (10.5.2014 21:35:43)

Do zdaj me ni še nobena prepričala [sm=zmeden.gif]

mamica deklicam -> RE: Koliko vas bo spremljalo Evrovizijo? (10.5.2014 22:26:19)

nama so trenutno še najbolj všeč Francozi. [sm=smiley36.gif]

anjasa -> RE: Koliko vas bo spremljalo Evrovizijo? (11.5.2014 11:38:58)

In zmagala je Avstrija.
Kaj čmo naslednje leto smo mi na vrsti.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

ZARA -> RE: Koliko vas bo spremljalo Evrovizijo? (11.5.2014 12:22:33)

Joj, ne spremljem že leta.

ZARA -> RE: Koliko vas bo spremljalo Evrovizijo? (11.5.2014 12:23:16)

IZVIRNO SPOROČILO: anjasa

In zmagala je Avstrija.
Kaj čmo naslednje leto smo mi na vrsti.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

To rečejo vsako leto.[sm=jezicek.gif]

mateyka -> RE: Koliko vas bo spremljalo Evrovizijo? (11.5.2014 15:36:04)

smo premalo politično zanimivi in provokativni, da bi zmogli dregati putina z "rise like a penis"..

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]