baby22 -> odločitev za drugega otroka (7.5.2014 14:36:55)
|
pozdravljeni, Sem v dilemi in sicer pri prvem otroku, sem proti koncu nosečnosti imela kar nekaj težav,celo padla sem v komo...na srečo se je vse dobro končalo in oba sva živa in zdrava...pred dvemi leti smo ugotovili vzrok, imela sem zožan kanal, ki odvaja vodo iz možganov, zato se mi je nabirala voda v možganih in se je zgodilo kar se je...pred dvemi leti smo to z operacijo rešili. Tako da sem od operacije že čisto okrevala in živim normalno življenje. Sedaj pa se pojavi moj problem oz.dilema, imam namreč zelo močno željo po še enem otroku, vendar pa mož noče, saj ga skrbi, da se nebi spet zgodilo kar se je...ginekolog, zdravnik in nevrokirurg pravijo, da če sem sama pripravljena bi lahko to tudi izpeljala, mogoče bi se morala malo bolj paziti kot druge nosečke pa vendar bi šlo, ne vidijo nobenega razloga zakaj nebi...ko možu samo omenim me tudi poslušati noče, vem da je takrat marsikaj prestal, vendar smo ta problem rešili in tudi minilo je že 10 let od takrat. Kako naj ga prepričam, da se nebo ponovilo...oz.da naj ne misli na to da se bo...resnično si želim, še enega otroka... Hvala za vaša mnenja in spodbudne besede, l.p.
|
|
|
|