tashq -> RE: Za goreče vernice in vernike - eno vprašanje (8.5.2014 11:13:12)
|
IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08 IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* ker se "druge" pedofile zaničuje, odrezali bi jim jajca, pimpeka naseckali na žetone.... duhovnik pa je GOSPOD. vsaj za veliko pobožnih ovčk.... bruh. Ah dej Rija zbudi se no ... Leta 2014 smo, pokaži me ENEGA človeka v cerkvi, ki tko razmišlja! ti jih tudi jaz lahko nekaj pokažem.žal je tako,večinoma pri starejših generacijah,da je župnik "boh i batina".povem primer,ki se je zgodil cca. 30 let nazaj.v družini moje mami je umrl nek "stric" in so ga začeli pokopavati.so na pokopališču,župnik govori svoje, krsto spustijo,v tem pa v njej nekdo začne jamrat in butat.vsi se spogledajo,češ,kaj zdaj,župnik pa samo z roko nakaže,naj kar naprej spuščajo.in so ubogega človeka pokopali.[sm=zmeden.gif]pač župniku se ne sme(se ni smelo)nič rečt.no,učitelj je bil včasih tudi gazda,zdaj pa vemo,kako je... pri pedofilh,se,vem,vse strinjamo,da mora biti ničelna toleranca.je pa veliko hujši šok za otroka(in okolico),če to stori nekdo z avtoriteto,nekdo ki bi moral ščititi otroka in mu biti vzgled.s tem mislim župnike,učitelje,policaje... in nenazadnje sorodnike,sosede...se mi zdi,da otrok veliko težje pove svojo izkušnjo,če mu je to storil nekdo,ki mu zaupa,in se mu s tem naredi večja škoda,ker se mu mogoče zdi,da mu nihče ne bo verjel. pedofili se pa pomoje rodijo taki.kot se nekdo rodi hetero-,homoseksualen,tako tudi pedofili.nekomu paše sado-mazo,nekomu nekaj drugega.to se ne spreminja kar tako.ne verjamem,da nekdo,ki je bil toliko in toliko let srečen v svojem spolnem življenju(bilokakšen),da kar naenkrat postane pedofil.rešitev za to je pa pomoje le obsodba,psihoterapija in kemična kastracija.s tem pa se le redki strinjajo.sem pa slišala za primer pedofila,ki mu je bilo izredno žal za svoja nagnjena,ampak si pač ni mogel pomagati.tako kot si pač homoseksualec ne more pomagati. je pa zanimivo,kako se naše mišljenje spreminja.danes je homo uredu(kolikortoliko,vsaj za recimo večino),par let(desetletij)nazaj pa ne.pedofilija je danes prepovedana,v starem Rimu je bilo nekaj običajnega,prav tako homoseksualnost.pedofilija se odprto dogaja še danes nekje pri enem(ali več)plemenu,se mi zdi,da tam nekje v Novi Zelandiji.fantki morajo oralno zadovoljiti starešine,da sploh postanejo moški.poroke deklic se dogajajo danes v Afriki.Romi pa prodajajo svoje otroke.10000 let nazaj so punčke rojevale pri 10 letih,umrle pa pri 30.ne govorim,da je to vse uredu,ampak samo poudarjam,kako se lahko mentaliteta,kaj je prav in kaj narobe, spreminja s časom in prostorom.
|
|
|
|