ronja -> RE: Zdravila za astmo v nosečnosti (6.5.2014 14:12:48)
|
se da tud v SLO naročiti. Nasopure mislim, ja. NI treba naročat, prideš, pa kupiš:). Imajo v Sanolaborju in še eni štacunci, kjer je navadno celo mal ceneje, njihov zastopnik ali kaj že, posrfaj, se ne spomnim. Spirat moraš dokler ne odbiješ vseh čepov, da pride lepo tekočina na drugi strani ven. V tem je fora. Če samo malo tekočine not špricneš, ne bo nič haska, dokler ne narediš prehodno. Počasi natopit in uporabit bolj nasičeno raztopino. Aja, pa v nosečnosti s tamalim, se je meni ful dobro obnesla maska za strupena dela (una bela, ne najbolj tanka, ki se ti prav po nosu oblikuje, da ne spusti nič not. Pa ko sem šla ven, sem dala gor sončna očala, ki so mi pokrila cele oči, da sem lahko kaj videla in dihala. Zgledala sem ko zombi, ampak tako vsaj nisem skup padala. In TAKOJ, ko prideš domov nos sprat. In ne sušit vsaj posteljnega perila svoje postelje zunaj, ker se nanj napopajo pelodi in je štala. In zjutraj in zvečer sprat nos, toliko časa, da ne priteče skozi drugo nosnico voda ven. Prej ni spran.
|
|
|
|