liliana -> RE: Ljubljanjčanke pomoč-nujno (6.5.2014 12:17:58)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Ja, saj tudi tebi verjamem[sm=smiley1.gif]. Verjetno živite v drugih okoljih, to mi je logična razlaga. Malo smo pa tudi starši različni in nekaterim se nekaj zdi nemogoče, kar se drugemu zdi mala malica (vsaj tako se mi včasih zdi). Ja....ljudje smo različni....in tistemu, ki pozna deželo samo "u prolazu" je nepredstavljivo živeti kilometer vstran od mesta......onemu drugemu, ki pa ima 20 km do prvega mesta pa je nepredstavljivo živeti v mestu..... In vidiš, ljudje smo si tako različni, da sem jaz vedno mislila, da so na deželi večje možnosti kolesarjenja kot v mestu (verjamem pa, da so te možnosti bistveno bolj otežene na 1300 m nadmorske višine)........kolesarjenje v mestu mi ni bilo nikoli posebno privlačno......glede mobilnosti se strinjam.....samo nam na deželi, kjer v Murski Soboti lahko praktično pred vsako štacuno v centru mesta parkiraš (v najslabšem primeru greš ene 50 m peš) ni mobilnost tak grozen faktor kot recimo v Ljuljani...... lili, ti me vedno nasmejišuser posted image . Vedno mislim, da ultra pretiravaš, potem pa nekdo prijavi, kako naj dete pri 20ih po 1 letu bivanja v Lj. pride iz centra do precej obljudenega drugega dela LJ... in takrat tudi jaz ne vem več, kaj naj si mislim:D... Še nekaj takih postov, pa boš videla, da niti ne pretiravam[sm=smiley36.gif].....saj ko sem pisala o tem, da poznam mamice, ki telefonirajo na fakse, v študentske domove, da iščejo sobe namesto svojih velikih otrok, da hodijo svojim 23 letnim sinovom en krat na mesec pucat študentske sobe mi tudi nisi verjela in si mislila, da pretiravam.....vendar ni tako malo takih.....mogoče sedaj mi že naše otroke malo drugače vzgajamo, vendar ti, ki pa imajo sedaj okrog 20 let pa so produkt ravno te ekstra permisivne vzgoje, vzgoje iz priročnikov, ko starši in stari starši več nič niso vedeli, ker je stroka ravno izumljala takrat nov model vzgoje......
|
|
|
|