ronja -> RE: Nadležni SMS-ji Mercator #$& (29.4.2014 12:54:19)
|
ronja, zelo dobri predlogi. Ampak imam hibo - težko, skoraj nemogoče se zlažem. Hehe, jaz mam to srečo, da je vse res[sm=jezicek.gif]. Prej sem pa povedala, da mam plačo 400€ in 3 froce, pa so mi tudi dali mir[sm=jezicek.gif]. Problem bo torej šele, ko bom bogata[sm=jezicek.gif]. Kar je res, ker so prioritete čisto drugje in kakor se mi pač ti ljudje smilijo, zaradi tega res ne morem kupovati stvari, ki jih ne potrebujem. Če imaš otroke, potem prosim ne tega delat - imam mamo, ki neznancem ipd... ne zna rečt ne. Ona je diplomirala iz 3 jezikov in ji je akvizter prodal slikovni slovar njenega PRVEGA, glavnega JEZIKA DIPLOME!!! Smo se še dolgo zafrkavali na ta račun[sm=jezicek.gif]. Ampak smotano je, ker potem nekje drugje tega denarja ni in sama tega ne delam ravno zato - ker potem zmanjka za zoo ali kino, recimo. Kar je res trapasto, ker tiste bukle ni nikoli nihče odprl, kar je vedela že, ko jo je kupila... Ima pa moj brat hude metode. On jih kar prekine jim začne prodajati kaj svojega, od Tv-ja, avta in celo žene. Nikoli nihče nič ne kupi. user posted image Parkrat sem imela čast vse to poslušati in sem skoraj crknila od smeha. Haha, ta je pa u iber dobra! Moram probat! pa pokliči ne brezplačno cifro, meni so še vse uredili. Mogoče v telefonskem imeniku ni tako preprosto dati označbe gor in dati označbe dol kot na nabiralnik...... Ne, v iber majo zakomplicirano - ne moreš po mailu, ne moreš po tel., ne moreš nikakor, razen da sprintaš obrazec iz neta in ga pošlješ nekam in še potem ni ziher, ker sem poslala že dva obrazca, pa me mariborčani še vedno kličejo:D. Mi ni bil noben problem, dokler niso začeli res non stop klicarit in mi zbujat otroke.[sm=hudicek1.gif] Imeti tel. številko v imeniku, ne pomeni, da s tem človek avtomatsko pristane, da ga kličejo ob vsaki uri dneva, ob vsaki priložnosti, totalno brezobzirno in se obnašajo, kot da ti v življenju nimaš drugega dela, kot da čakaš, da te pokličejo in ti povedo o sijajni življenjski priložnosti. To je zame nadlegovanje. Zato si res želim, da bi bilo pri nas možno 'dati nalepko' tudi na telefonsko številko, tako kot na nabiralnik. Samo to. Pa se spet strinjava. lahko narediš le tako, da tistemu, ki te kliče poveš, da te naj izbriše iz baze in da te naj ne kliče več......v 90 % zaleže...... Povedala vsakič. Ampak pri meni je % obrnjen - v 90% NI ZALEGLO! Pa sem jim lepo povedala, da recimo počitnikujemo vedno pri babici in dediju in da ne bomo šli na nobeno supertuper potovanje še kar nekaj let, ker mamo trenutno druge želje, pa me še vedno kličejo isti... Pri Modrijanu tudi nikakor ni ratalo - bi mi bilo čisto ok, da mi pošljejo email, nikoli nisem želela tel. klicev, kar sem tudi pri njih odkljukala, vendar so me skoz klicarili. In vsakič povedala, da ne bom, pa vsakič spet isto. Lili, ti imaš dobre izkušnje z odjavljanjem - jaz jih imam prek maila - večinoma se da lepo odjavit. Ampak po tel. pa se jih nikakor nisem losala, dokler se nismo preselili...
|
|
|
|