Vijoličarka
|
Da ne bomo mešali jabolk in hrušk. Tiskovine: da se preprečiti prejem s preprosto nalepko. Nikjer ne omenjam seznamov, da bi odkljukaval tiskovine, ki jih želiš prejemati. SMS-ji in emaili : OK, sem se sprijaznila, da prihajajo, sledim navodilom za odjavo. Bila je nekoč firma, ki sem jim kar nekajkrat poslala povratni mail za odjavo, pa so me ignorirali. Potem sem jih blokirala. Mi je prav žal, ampak prav nihče se ne spomni, da bi me iz čiste dobrote informiral o neki sijajni priložnosti, iščejo kupca in to je to. V redu, sprejemam, da so časi pač taki, ampak pričakujem, da jim sistem deluje, ne pa da zdaj jaz izpadem nek težak, ker težim, ker imajo oni težave. Za ta reklamna sporočila pač nisem prosila. In ja, pride trenutek, ko kaj pride narobe. Bil je problematičen dan, pa mi je vse skupaj dosti bolj na živce udarilo, kot bi mi sicer. Človek sem. V redu, bomo rešili. Klicarjenje na stacionarni telefon oziroma katerikoli telefon objavljen v imeniku. To je pa tisto, kjer jaz hočem red. Ne na tiskovinah, ampak hočem ukiniti možnost, da te nekdo pokliče, ko se mu sprdne in ti začne težiti, ne sprejme 'hvala me ne zanima', ampak užaljeno teži dalje, ker bo 'zaradi tebe' ostal brez zaslužka, nekateri postanejo celo zlobni. Imeti tel. številko v imeniku, ne pomeni, da s tem človek avtomatsko pristane, da ga kličejo ob vsaki uri dneva, ob vsaki priložnosti, totalno brezobzirno in se obnašajo, kot da ti v življenju nimaš drugega dela, kot da čakaš, da te pokličejo in ti povedo o sijajni življenjski priložnosti. To je zame nadlegovanje. Zato si res želim, da bi bilo pri nas možno 'dati nalepko' tudi na telefonsko številko, tako kot na nabiralnik. Samo to.